Foto: Anouk Hoogendijk wandelt in badpakje door de branding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anouk Hoogendijk heeft al vroeg haar badkleding aangetrokken om van de prachtige zonsopgang te genieten in Playa de San Juan! Het plaatje is werkelijk oogverblindend, zo mooi! 

Anouk verwent volgers met jaloersmakend kiekje

De knappe Anouk Hoogendijk weet hoe ze goed moet beginnen aan een dag vol zon, zee en strand: door vroeg op te staan en haar badkleding aan te trekken! En waarom zou ze ook niet? Ze kijkt naar de prachtige zonsopgang die haar tegemoet straalt in het adembenemende Playa de San Juan. Met haar haren wapperend in de wind, lijkt Anouk bijna een scène te zijn uit een reclame voor het meest luxe resort. Maar nee hoor, ze is gewoon zelf de belichaming van de zomerse vibes die in de lucht hangen. En met een plaatje als dit, is het niet moeilijk om te begrijpen waarom. Terwijl ze uit het water wandelt, lijkt Anouk te zweven op een wolk van gelukzaligheid en ontspanning. Haar glimlach is zo breed als de horizon en haar ogen stralen net zo helder als de zon die langzaam boven de zee opkomt. Het is duidelijk dat ze helemaal op haar plek is, en volop aan het genieten is!

Lees ook: Foto: Anouk Hoogendijk paradeert zonder broek door haar huis

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

Heerlijk pose van Anouk Hoogendijk in kort rokje!

Het lijkt erop dat Anouk Hoogendijk niet alleen een ster is op het voetbalveld, maar ook op de padelbaan! In haar hippe sportpakje met een kort rokje en haar racket in de hand, ziet ze eruit alsof ze klaar is om de wereld van padel te veroveren. En als dat nog niet genoeg is om indruk te maken, heeft ze ook nog een foto gedeeld van haar hele padelteam. Ze staan allemaal in dezelfde sportieve outfits en lijken zich voor te bereiden op een serieuze competitie. Maar laten we eerlijk zijn, wie zou niet willen meedoen aan een wedstrijd met zo’n leuk team? Anouk lijkt zich in ieder geval helemaal thuis te voelen op de padelbaan. Ze straalt van zelfvertrouwen en energie, klaar om haar tegenstanders te verslaan met haar vaardigheden en haar krachtige slag. En wie weet, misschien kan ze haar team naar de overwinning leiden met haar onverslaanbare strategieën en moedige spel!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

Anouk Hoogendijk interviewt fans bij wedstrijd PSV-Ajax

Anouk Hoogendijk heeft het voor elkaar gekregen om de meest fan-tastische tijd te hebben tijdens de Psv-Ajax wedstrijd afgelopen zondag! Niet alleen zat ze op de beste plek in het stadion, maar ze kreeg ook nog eens de kans om de mooiste fans te interviewen voor Soccernews. En zoals we van Anouk gewend zijn, heeft ze alles op de gevoelige plaat vastgelegd en gedeeld met haar fans op social media. Met een fragment uit de aflevering waarin ze fans interviewt en een prachtige foto van zichzelf in het stadion, laat ze ons allemaal weten dat ze een geweldige tijd heeft gehad. Het lijkt erop dat Anouk de tijd van haar leven heeft gehad tussen alle supporters en voetbalfans. En wie kan haar dat kwalijk nemen? Met de sfeer in het stadion, de spanning van de wedstrijd en de liefde voor het spel, is er geen betere plek om te zijn dan bij een live voetbalwedstrijd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...