Dit spookte viespeuk Gijs van Dijk allemaal uit met PvdA-vrouwen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het vieze mannen virus rukt nog sneller op dan de Omikron variant van het Corona virus. Deze keer delft PVDA-kamerlid Gijs van Dijk het spit. 

Gijs van Dijk leek altijd een beetje het sulletje binnen de PVDA, maar nu blijkt hij eigenlijk gewoon een viespeuk te zijn. Terwijl de rest van de politici bezig waren met Nederland door een pandemie heen te sleuren, sleurde Gijs voornamelijk vrouwen mee. Van ongewenst omhelzen en zoenen tegen hun wil tot zich tegen vrouwen aandrukken met blauwe plekken als gevolg. Gijs is absoluut geen lieverdje. Maar niet getreurd. Deze vieze jongen is alweer weg uit politiek Den Haag. Toen bekend werd wat hij allemaal had uitgespookt heeft Gijs meteen zijn zetel ingeleverd.

Lees ook: Foto: Marc Overmars bedroog deze vrouw met vieze appjes

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gijs van Dijk (@vandijk_gijs)

Al eerder een klacht tegen vieze Gijs ingediend

Al eerder werd er een klacht tegen vieze Gijs ingediend, maar die werd nooit echt serieus genomen. Bij het externe onderzoeksbureau wat de partij had ingeschakeld zat er een prominente PVDA’er in de Raad van Toezicht. Dat is niet helemaal zuivere koffie. Ook was er geen interesse in getuigen, bewijzen en anderzijds lasterend materiaal. Een simpel wederhoor van Gijs was genoeg om de hele zaak onder het tapijt te vegen. Die zei dat hij heel duidelijk wist waar zijn grens lag. En toen zei zijn advocaat nog wat andere moeilijke woorden. En vervolgens was de zaak verdwenen. Gijs kan dat trucje niet nog een keer uithalen nu alles op scherp staat door The Voice of Holland en al het drama dat dit teweeg heeft gebracht.

Gijs van Dijk oefent op foto vast zijn nieuwe baan

Gelukkig blijven er nog genoeg mogelijkheden voor Gijs om carrière te maken. Bijvoorbeeld bij Arriva. Daar mocht hij al een keer een dagje meelopen met de buschauffeur. Misschien dat ze hem nog willen aannemen. En voor als je dat niet veilig vindt, wees gerust: Er zit nog steeds een plastic wand voor het hokje van de chauffeur, die kan nergens bij.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gijs van Dijk (@vandijk_gijs)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen maakt volgers wild met eerlijke foto

Heleen van Royen zou eigenlijk standaard 'Heerlijke Heleen' moeten heten, want met elke foto maakt ze haar fans nóg verliefder!

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..