Voetballer Kurt Zouma onthult bizarre reden voor trap tegen poes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kurt Zouma is helemaal losgeslagen. Hij heeft zijn eigen poes een keiharde trap gegeven. Maar de voetballer heeft er een reden voor. 

West Ham verdediger Kurt Zouma ligt deze week flink onder vuur. De voetballer moet flink door het stof nadat beelden van de speler, die zijn eigen kat een trap verkoopt, online opduiken. Welke zieke geest geeft nou weer een onschuldige kat een trap? Blijkbaar de zieke geest van Kurt Zouma. Hij heeft inmiddels zijn excuses aangeboden, maar daar lijkt het hele voorval nog niet mee te zijn opgelost.

Lees ook: Marieke Elsinga deelt zielige foto met boze poes
Video Kurt vs poesje lekt uit op Snapchat

Het zal niet de eerste keer zijn dat een voetballer in de problemen komt voor een uitgelekte Snapchat video van een poesje. Maar meestal gaan die verhalen toch anders. Kurt zit dus aardig in de nesten. En het zal wel even duren voordat hij zichzelf er uit krijgt. Op de video kan je namelijk zien hoe Kurt de kat achterna zit, trapt en een schoen naar het arme beestje gooit. In de achtergrond wordt er gelachen. Dat is niet best. Volgens Kurt gaat het goed met de katten. Ze zijn geliefd door de hele familie en dit was een eenmalig incident. Zo te zien worden de katten inderdaad geliefd door de familie, maar dan als voetbal in plaats van een huisdier. Of je die woorden helemaal moet geloven is maar de vraag. Volgens Kurt maakte het beest een rommel in zijn huis. Dat kan toch geen reden zijn om het beestje te trappen? Tenzij hij natuurlijk de Champions league beker sloopte, dan is opeens alles geoorloofd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!