Voetballer Kurt Zouma onthult bizarre reden voor trap tegen poes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kurt Zouma is helemaal losgeslagen. Hij heeft zijn eigen poes een keiharde trap gegeven. Maar de voetballer heeft er een reden voor. 

West Ham verdediger Kurt Zouma ligt deze week flink onder vuur. De voetballer moet flink door het stof nadat beelden van de speler, die zijn eigen kat een trap verkoopt, online opduiken. Welke zieke geest geeft nou weer een onschuldige kat een trap? Blijkbaar de zieke geest van Kurt Zouma. Hij heeft inmiddels zijn excuses aangeboden, maar daar lijkt het hele voorval nog niet mee te zijn opgelost.

Lees ook: Marieke Elsinga deelt zielige foto met boze poes

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kurt Zouma (@kurtzouma)

Video Kurt vs poesje lekt uit op Snapchat

Het zal niet de eerste keer zijn dat een voetballer in de problemen komt voor een uitgelekte Snapchat video van een poesje. Maar meestal gaan die verhalen toch anders. Kurt zit dus aardig in de nesten. En het zal wel even duren voordat hij zichzelf er uit krijgt. Op de video kan je namelijk zien hoe Kurt de kat achterna zit, trapt en een schoen naar het arme beestje gooit. In de achtergrond wordt er gelachen. Dat is niet best. Volgens Kurt gaat het goed met de katten. Ze zijn geliefd door de hele familie en dit was een eenmalig incident. Zo te zien worden de katten inderdaad geliefd door de familie, maar dan als voetbal in plaats van een huisdier. Of je die woorden helemaal moet geloven is maar de vraag. Volgens Kurt maakte het beest een rommel in zijn huis. Dat kan toch geen reden zijn om het beestje te trappen? Tenzij hij natuurlijk de Champions league beker sloopte, dan is opeens alles geoorloofd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kurt Zouma (@kurtzouma)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...