Voetballer Kurt Zouma onthult bizarre reden voor trap tegen poes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kurt Zouma is helemaal losgeslagen. Hij heeft zijn eigen poes een keiharde trap gegeven. Maar de voetballer heeft er een reden voor. 

West Ham verdediger Kurt Zouma ligt deze week flink onder vuur. De voetballer moet flink door het stof nadat beelden van de speler, die zijn eigen kat een trap verkoopt, online opduiken. Welke zieke geest geeft nou weer een onschuldige kat een trap? Blijkbaar de zieke geest van Kurt Zouma. Hij heeft inmiddels zijn excuses aangeboden, maar daar lijkt het hele voorval nog niet mee te zijn opgelost.

Lees ook: Marieke Elsinga deelt zielige foto met boze poes
Video Kurt vs poesje lekt uit op Snapchat

Het zal niet de eerste keer zijn dat een voetballer in de problemen komt voor een uitgelekte Snapchat video van een poesje. Maar meestal gaan die verhalen toch anders. Kurt zit dus aardig in de nesten. En het zal wel even duren voordat hij zichzelf er uit krijgt. Op de video kan je namelijk zien hoe Kurt de kat achterna zit, trapt en een schoen naar het arme beestje gooit. In de achtergrond wordt er gelachen. Dat is niet best. Volgens Kurt gaat het goed met de katten. Ze zijn geliefd door de hele familie en dit was een eenmalig incident. Zo te zien worden de katten inderdaad geliefd door de familie, maar dan als voetbal in plaats van een huisdier. Of je die woorden helemaal moet geloven is maar de vraag. Volgens Kurt maakte het beest een rommel in zijn huis. Dat kan toch geen reden zijn om het beestje te trappen? Tenzij hij natuurlijk de Champions league beker sloopte, dan is opeens alles geoorloofd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks zegt ‘nee’ tegen badscène in bizarre kleedkamervideo

Op de vraag of Hélène Hendriks even in bad wil gaan liggen heeft de presentatrice een heel duidelijk antwoord. 

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto.