Dionne Stax verbaast haar volgers met schitterende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax mocht weer flink wat kaarsjes uitblazen. Alleen de hoeveelheid kaarsjes verbaast nog veel van haar volgers.

Presentatrice Dionne Stax heeft de prachtige leeftijd van 37 bereikt. En dat is natuurlijk genoeg reden voor een klein feestje. Alleen hadden veel van haar volgers helemaal niet in de gaten dat Dionne al 37 is. Zij hadden de prachtige presentatrice jonger ingeschat. Dionne is ook gewoon nog enorm energiek en spontaan, waardoor ze zeker iets jonger oogt dan het aantal kaarsjes dat ze heeft mogen uitblazen. Maar met 37 jaar is Dionne nog steeds een prachtige verschijning en een van de meest knappe presentatrices op de Nederlandse televisie.

Lees ook: Ruige Dionne Stax draagt tuigje op spannende foto
Dionne viert verjaardag in het hoge noorden

In plaats van al haar familie in een kringetje in de woonkamer, pakt Dionne haar verjaardag dit jaar iets anders aan. Ze is voor werk nog steeds aan het reizen door  de bossen in het noorden en dus zal ze het deze verjaardag moeten doen met een beetje rust, stilte en de aandacht van de cameraman. Maar dat vindt Dionne ook helemaal niet erg aan de foto te zien. Ze komt in de natuur helemaal tot rust. Zo wordt haar verjaardag een soort betaald weekje weg, waarbij Dionne even helemaal tot rust kan komen. Maar de natuur is niet de enige hobby van de inmiddels 37-jarige schoonheid.

Dionne houdt van klimmen en klauteren

Behalve rustig wandelen in de natuur heeft Dionne ook wel eens zin om het iets avontuurlijker op te pakken. Bijvoorbeeld door een klimtocht door de natuur. Daar plaatst ze dan ook een erg leuke foto van op haar Instagram. Het lijkt er op dat Dionne meer een buiten dan een binnen mens is. Dat zou zo nog wel eens kunnen betekenen dat ze binnen aanzienlijke tijd verdwijnt naar een of ander ver land om daar in de natuur te gaan wonen. Voorlopig zit Dionne nog prima op haar plek, dus waarschijnlijk blijft ze nog wel eventjes in Nederland. Maar de kans bestaat dus dat ze op een dag haar spullen pakt en de natuur gaat verkennen.
Een bubbelbad en een biertje doen Dionne ook goed

Maar de natuur is niet het enige wat Dionne leuk vindt om te beleven. Zo is ze ook een groot fan van een middagje ontspannen en houdt ze ook van een biertje op zijn tijd. Dionne kan dus prima haar avontuurlijke kant afwisselen met een beetje rust en ontspanning. Voor een van haar vorige programma’s mocht ze in een ton met war water kruipen terwijl ze genoot van een lekker vol biertje. Dionne kon haar geluk niet meer op. Als je Dionne ergens een plezier mee wilt doet op haar verjaardag dan kan je het beste inspiratie halen uit deze foto en haar een spa-dag of bierpakket cadeau doen. Met beide is ze namelijk erg tevreden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!