Knappe blondine Maddy Janssen kreeg PSV’er Noa Lang zomaar aan het huilen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Hoe kreeg PSV-presentatrice Maddy Janssen het voor elkaar om de vaak ondoordringbare voetballer Noa Lang zomaar aan het huilen te krijgen?

Presentatrice van PSV Spelershome maakt Noa Lang aan het huilen

Het werd even lastig voor Noa Lang tijdens een interview dat hij had met Maddy Lang, van PSV Spelershome. De voetballer had het even moeilijk toen Maddy over zijn moeder begon. Hij wist zijn emoties niet onder controle te houden. Als jeugdspeler van Feyenoord en Ajax had Noa het best wel lastig en dealde hij met nare gevoelens. Maar toen Maddy de moeder van Noa Lang erbij haalde, werd het de vleugelspeler een beetje te veel. Kijk maar mee!

Maddy Janssen weet een gevoelige snaar te raken

De blonde presentatrice sprak voor ze het interview had met Noa Lang, met zijn moeder Manon. En daar kamen best wel wat emotionele dingen naar voren: “Ze vertelde dat ze heel trots op je is, dat je je zo staande hebt gehouden. Omdat je verdrietig zou zijn geworden op die leeftijd en het heel moeilijk vond om dat allemaal mee te maken. Ook voor jou, terwijl jij degene bent waar ze het meeste van houdt.” De tranen beginnen hierna flink te vloeien bij Noa Lang. En dat is ook niet zo gek, bij zo’n diepgaand gesprek.

Wie is Maddy Janssen van PSV TV?

De blondine komt voor veel mensen als een soort verrassing om de hoek kijken. Haar interview met Noa Lang zorgt er nu voor dat ze in de spotlight komt te staan. Maar Maddy is al langer actief bij PSV TV. De Eindhovense schone valt al een tijdje op bij fans van de club. Ze heeft dan ook een ontzettend leuke uitstraling. Het valt te hopen dat het grote publiek ook fan gaat worden van Maddy Janssen, want dat zou betekenen dat we haar vaker terug gaan zien bij meer mainstream programma’s. En dat is wel fijn, want meer zien van deze blondine heeft sowieso wel de voorkeur. Online heeft Maddy op haar Instagram ook een hoop mooie foto’s staan die je kan bewonderen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.