De mooiste Instagram foto’s van GTST actrice Romy Monteiro

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro is een van de leukste toevoegingen aan Goede Tijden, Slechte Tijden van het afgelopen jaar. Je hoeft maar een blik te werpen op haar Instagram account om te zien waarom. 

Het lijkt erop dat actrice Romy Monteiro binnenkort haar koffers mag pakken. De actrice vertrekt waarschijnlijk uit het fictieve dorp Meerdijk en verlaat daarmee Goede Tijden, Slechte Tijden. Haar rol was namelijk maar tijdelijk bedoeld. Romy heeft de boel flink door de war lopen schoppen als serveerster Indra Kalkhoven, maar haar taak zit er inmiddels op. Gelukkig hoef je niet ver te zoeken als je meer wilt zien van Romy. Haar Instagram staat vol met leuke foto’s!

Lees ook: GTST-ster Romy Monteiro straalt in mooie jurkjes op Instagram

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Romy houdt wel van een beetje romantiek. En wat is nu romantischer dan een sprookje. Want aan het einde van een sprookje wordt de bloedmooie prinses vaak wakker gekust door de prins. En laat Romy nu alles in zich hebben om een goede prinses te kunnen spelen. Ze bereidt zich alvast voor op zo’n rol met deze fotoshoot, waar ze als een prinses uit een sprookje voor de camera poseert.
De intense blik van Romy Monteiro

Romy staat vooral bekend om haar grote, lieve glimlach, maar de actrice kan ook heel serieus of juist intens kijken. Ze zet dan haar meest zwoele blik op, met ogen die je lijken te betoveren. Als getraind model heeft Romy jarenlang haar zwoele blikken mogen trainen. Wees dus gewaarschuwd als je ooit oog in oog staat met de GTST ster.
Romy’s zomerse jumpsuit

In haar zomerse jumpsuit groet Romy de eerste zonnestralen van het jaar. Daarbij straalt ze zelf ook een beetje. Haar leuke pakje vraagt naar meer. Dit mag ze absoluut vaker aantrekken. De zomerse hoed maakt de look helemaal af. Het is alleen nog onduidelijk waar je het warmer van krijgt, de zon of de outfits van Romy Monteiro.
Romy in een lieflijk jurkje

Het is een feit! Romy heeft stijl. En niet zo’n beetje ook. De actrice ziet er eigenlijk altijd op haar best uit. Dat komt ook door haar uitstekend gevoel voor mode. Zie hieronder bijvoorbeeld, een lieflijk paars jurkje, zowel geschikt voor een luxe feest als een zomerse barbecue. Romy is op alles voorbereid en heeft altijd de leukste outfit mee.
Lekker gek op set met Romy

Romy is niet altijd even serieus, maar dat is juist zo leuk aan haar. Ze heeft een enorm spontane persoonlijkheid en houdt ervan om achter de schermen even lekker gek te doen. Al die spontane en leuke momentjes deelt ze op haar Instagram, zodat iedereen mee kan genieten van haar doldwaze avonturen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...