Nicolette Kluijver toont schitterende achterkant op deze Expeditie Robinson foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver droeg in een aflevering van Expeditie Robinson niet bepaald een charmante jurk. Toch zag de presentatrice er niet verkeerd uit op deze foto van de spannende proef.

Al eerder vielen de frappante kledingkeuzes van Nicolette Kluijver bij het 21e seizoen van Expeditie Robinson op. In tegenstelling tot andere seizoenen draagt Nicolette dit seizoen sowieso zeer opmerkelijke kleding. Wij zijn er uiteraard positief over en zouden de (nieuwe) styliste zelfs een bedankje willen sturen. Zo verscheen de presentatrice dit seizoen namelijk onder andere in een opvallend spijkerpakje en had ze kort daarna een bloemenjurkje met legerschoenen aan. Daarna viel Nicolette Kluijver weer wat minder op, want haar outfits in de afleveringen erna waren wat gewoontjes. Tot aflevering 23, waarin de presentatrice niet alleen een vreemde jurk droeg, maar deze, tegen verwachtingen in, haar ook nog eens goed staat. Deze foto van het ‘achter perspectief’ bewijst dat de presentatrice dit soort jurkjes wel vaker mag dragen.

Nicolette Kluijver Expeditie

Nicolette Kluijver is dé ster van Expeditie Robinson

Hoewel Nicolette Kluijver veel bekende programma’s heeft gepresenteerd associëren de meesten haar toch met Expeditie Robinson. Een aflevering zonder Nicolette die langs de zijlijn van een proef staat zou voor velen een stuk saaier zijn. De presentatrice is tijdens het programma helemaal in haar element: ze moedigt de deelnemers met veel passie aan, terwijl ze ook scherp op hen let. Hoewel ze altijd een strenge blik heeft weten we dat Nicolette er veel plezier uit haalt. De blondine presenteert het programma al sinds 2014 en heeft dus 7 jaar ervaring met het survivalspel. Nicolette is voor de kijkers onderdeel van het spannende spel en heeft door de jaren heen een speciaal plekje in het hart van het publiek gekregen.

Lees ook: Nicolette Kluijver draagt opvallend pakje in foto Expeditie Robinson

Een feestelijke Expeditie aflevering voor de kijkers én kandidaten

De 23e aflevering van Expeditie Robinson begint wat treurig. Radio-dj Wietze de Jager verliet het programma in het begin van de aflevering vanwege heimwee. De dag erna wordt er toch wat gevierd, want Britte Lagcher is dan jarig. Omdat de actrice 32 jaar werd, was de groep zo lief om een verjaardags-ontbijt voor haar te maken. Britte wordt de hele aflevering in het zonnetje gezet, maar helaas verloor de actrice de proef waardoor ze een zwarte stem kreeg. Terwijl de kandidaten tijdens die proef druk bezig waren met het kapot slaan van kruiken met een kogel, trok Nicolette meer aandacht van de kijkers. De kijker kreeg het warm van Nicolette in haar aparte jurk, die overigens perfect bij het thema van de proef paste…

Nicolette Kluijver aparte jurk Expeditie Robinson

Nicolette Kluijver gaat terug naar Romeinen tijdperk

Bij de proef stonden kruiken en grote, zware kogels centraal. De deelnemers moesten met de kogel, die vastzat aan een touw, verschillende kruiken omver slaan. Als de kruiken kapot zijn, mogen de deelnemers de kogel in een soort metalen net mikken. Wanneer dat gelukt is, is de proef geslaagd. Kruiken en kogels, dat doet ons denken aan het tijdperk van Romeinse Rijk. Daar zal Nicolette ook wel aan gedacht hebben, want haar jurk paste helemaal bij het thema. De presentatrice droeg namelijk een bruine losse jurk met een touw om haar middel. Daaronder droeg ze weer een soort stoere legerschoenen. Hoewel de jurk zelf niet zo flatteus is, komt Nicolette er toch goed mee weg. Blijkbaar accentueert Romeinse kleding het lichaam van de presentatrice goed. Misschien was ze wel nóg bekender geworden als ze 2000 jaar geleden geboren was…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!