Foto: Emma Heesters in opvallende outfit is het lekkerste snoepje op rode loper

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters wekte gelijk de aandacht van velen op de rode loper van de MTV EMAs. Ondanks dat haar roze pakje vloekte met de rode loper, heeft roze haar nog nooit zo goed gestaan.

Emma Heesters moet écht vaker roze dragen! De zangeres droeg tijdens de MTV Europe Music Awards een opvallend roze pak dat haar wederom geweldig stond. Ze kreeg dan ook veel positieve reacties op haar outfit en behoorde volgens het evenement zelfs tot de “Best outfits on the red carpet”. Nadat ze die titel in de pocket had werd ze op de rode loper overvallen door de flitsende camera’s. De zangeres werd van alle kanten gefotografeerd en maakte foto’s met fans. Emma Heesters werd warm ontvangen op het evenement dat plaatsvond in Budapest in Hongarije. Waar ze de vorige keer vertrok met een mooie prijs, durfde de zangeres dit jaar met lege handen weer terug te komen. Ze heeft namelijk zelfs geen nominatie mogen ontvangen…

Emma Heesters valt op en geeft het publiek een kusje

Emma had vier keuzes wat betreft outfit, dat deelde de zangeres in haar Instagram verhaal. Bij de foto van de vier outfits stond: “Welke outfit denken jullie dat ik vanavond ga dragen?”. Ze kon kiezen uit een zwarte korte jurk met zilveren hakken, een zilveren jurk met een printje, iets wat lijkt op een roze jurk met lange linten erop of een roze glitterpak. Uiteindelijk heeft de zangeres een goede keuze gemaakt door het roze glitterpak aan te trekken. Het hele pak is gemaakt van hetzelfde stofje en klopt dus helemaal. Om het nog een stukje opvallender te maken droeg ze er zilveren glitterhakken onderaan. Het korte glittertopje onder de blazer maakt de outfit ook net wat spannender. Die titel van een van de beste outfits heeft Emma dus uiteraard verdiend!

Helaas geen nominaties voor Emma Heesters dit jaar…

Vorig jaar was Heesters ook al aanwezig bij de MTV EMAs. In 2020 won Emma Heesters bij het evenement de award voor Best Dutch Act. Hoewel ze er dit jaar prachtig uitziet, heeft ze helaas geen nominaties mogen ontvangen. Toch krijgt ze er iets voor terug dit jaar, want wie uitgeroepen wordt tot Best Dutch Act mag het jaar erop het land vertegenwoordigen. Met die prijs versloeg ze onder andere Davina Michelle, Tabitha en Suzan & Freek. Dat zegt al genoeg over het succes van de zangeres. Hoewel ze toen nog niet zo lang bekend was, wist ze de prijs toch af te pakken van andere Nederlandse artiesten die al langer bekend waren.

Lees ook: Emma Heesters gaat los op foto in stad van de liefde

Emma Heesters ziet er áltijd goed uit bij prijsuitreikingen

Niet alleen bij de MTV EMAs van 2021 viel Emma Heesters op. De zangeres houdt wel van vrolijke kleurtjes als ze naar een prijsuitreiking gaat en ziet er daarom altijd goed uit. In 2020 droeg Emma een paars kort jurkje en het jaar daarvoor had ze een roze met zwarte jurk aan. Ook bij de ‘pre-party’ van de MTV EMAs in 2019 droeg ze een fleurig glitterjurkje met bloemenprint. De mooie lach van de zangeres maakt die fleurige looks telkens weer af en ze ziet er met het jaar mooier uit. We hopen dan ook dat ze volgend jaar weer een vrolijk kleurtje aanheeft zodat ze weer helemaal straalt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.