Chantal Janzen schrikt van kritieken op De Piano; zelfs haar vader heeft niet gekeken!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen zal wel geschrokken zijn van de kritieken die ze heeft gekregen op haar nieuwe programma De Piano. Haar eigen vader heeft niet eens gekeken naar het programma!

Chantal Janzen zal hoogstwaarschijnlijk wel zijn geschrokken van de kritieken die ze heeft gekregen op haar nieuwe programma. De kijkers snappen de clou van het programma niet echt en hadden ook andere verwachtingen van het programma. Chantal Janzen vond het zelf ook al een hele gok om dit programma uit te zenden. Ze had dan ook totaal niet veel kijkcijfers verwacht. Toch bleek dit gelukkig voor haar wel zo te zijn. Kijkcijfer expert Tina Nijkamp maakt op haar Instagram bekend dat De Piano 884.000 kijkers had. Een zeer grote opluchting dus voor Chantal, ondanks dat ze toch ook veel kritiek krijgt. Zou de aflevering dan ook zoveel bekeken zijn omdat het de eerste is, of zijn er toch ook veel mensen die het wel een erg leuk programma vinden?

Kijkcijfers De Piano

Kijkers De Piano snappen niks van het programma

Het nieuwe programma De Piano, van Chantal Janzen, heeft veel kritiek gekregen na de eerste aflevering. De kijkers snappen helemaal niks van het programma. De kijkers hadden namelijk verwacht dat er spontaan mensen op een openbare piano zouden spelen, die bijvoorbeeld op een station staat. Daarna zou onverwacht een jury en cameraploeg om de hoek moeten verschijnen als er iemand met talent op de piano zou spelen. Dit bleek echter totaal niet de clou van het programma te zijn.

De pianospelers konden zich namelijk voor het programma opgeven om piano te spelen. Ze spelen wel in een openbare ruimte waarbij er stiekem een jury meekijkt. Is de jury overtuigt van de kwaliteit van de pianist, dan kan de pianist iets winnen. Verder worden vooral de levensverhalen van de pianisten vertelt. Wil jij weten waarom het programma juist op deze manier in elkaar zit? Lees dan even verder.

Hoe Chantal Janzen op De Piano is gekomen

Veel kijkers vinden dat het programma De Piano raar in elkaar zit en hadden een ander concept verwacht. Het programma is afkomstig van de ideeen van Chantal Janzen. Zij deelt een bijzonder bericht op haar Instagrampagina over het programma. Chantal is vroeger heel erg muzikaal opgegroeid. Haar vader speelde enorm vaak op de piano. Ook zijzelf heeft heel veel gespeeld. Als ze een piano hoort voelt ze zich meteen thuis. Daarnaast vindt Chantal het geweldig om te zien als onbekenden op een openbare piano spelen. Ze vraagt zich dan altijd af: ”Wie zíj́n deze mensen? Wat is hun verhaal? Wat doen ze in ‘t dagelijks leven?” Nu heeft Chantal hier dus een programma over gemaakt, waarin ze antwoord krijgt op al deze vragen.

chantaljanzen1

Meer zien van Chantal Janzen doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van Chantal Janzen? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier deelt Chantal de leukste privéfoto’s. Het is zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!