Gebroken schaatsster Suzanne Schulting ligt languit op de bank met plakkerige rondingen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Hoewel Suzanne Schulting een zwaar herstel te wachten staat, blijft ze enorm positief. Haar herstel toont ze dan ook op een aantrekkelijke wijze aan haar volgers..

In de WK-finale op de 1000 meter wist de knappe Suzanne Schulting haar rechter enkel te breken. Een enorme catastrofe voor de jonge sportvrouw. Slechts een maand geleden maakte ze haar rentree na een jaar afwezigheid. Nu ligt ze weer maanden uit de running. Zo blijkt dat het leven van een topsportster niet altijd over rozen gaat. Desondanks houdt Suzanne haar hoofd koel en blijft ze vooral positief. Dit is niet iets waartoe veel mensen in staat zijn, het gaat namelijk gepaard met een sterke mindset. Suzanne toont dit dan ook met trots en samen met haar goddelijke verschijning haar volgers te verwennen.

Gebroken schaatsster Suzanne Schulting ligt languit op de bank met plakkerige rondingen

Ondanks deze grote tegenslag post Suzanne nog erg veel op sociale media. Natuurlijk verdient haar publiek ook updates van haar over de situatie rondom haar enkel. Te zien aan de foto’s die ze post, gaat ze er op een goede manier mee om. Op elke foto is tenminste een grote glimlach te zien bij de prachtige schaatsster. Het kan niet anders dan wennen zijn om ineens zoveel thuis te zijn. Thuis kan Suzanne zich lekker laten verwennen door haar vriend Sam van Royen. Inderdaad, de zoon van Heleen. Suzanne deelde op haar Instagram een foto van hoe ze er aan toe is. Lekker op de bank hangen en twee benen de lucht in. Hoe dan ook zal ze lekker liggen met zo’n enorme airbag als kussen.

Suzanne Schulting gooit benen de lucht in

Gebroken enkel of niet, Suzanne blijft enorm lenig. Tijdens het eten van een taartje bij haar vriendin Freya Reitsma gooit ze zonder pardon haar been de lucht in. Toch even laten zien dat je enkel er zo slecht aan toe is? Of toch laten zien dat je er op ludieke wijze mee omgaat? Het maakt ook allemaal niet uit, alles wat Suzanne doet is leuk. Qua lenigheid zit het in ieder geval top. Tijdens het schaatsen komt ze in veel verschillende posities terecht. Toch zal haar vriend Sam van Royen Suzanne in nog weer andere posities hebben gezien. Afijn, we mogen blij zijn dat Suzanne deze kiekjes met ons deelt.

Meer zien van Suzanne Schulting? Dat kan op Instagram

Onze prachtige schaatsster Suzanne Schulting plaatst nog veel meer mooie plaatjes en video´s op haar Instagram. Neem dus zeker snel een kijkje om meer te zien van de brunette!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...