Caroline van der Plas probeert bekvechtende Dilan Yesilgöz en Pieter Omtzigt te koppelen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een minister-president die op X rake klappen uitdeelt? Dilan Yeşilgöz en Pieter Omtzigt proberen elkaars vuile was buiten te hangen op social media. Zelfs Caroline van der Plas mengt zich in deze vreemde strijd…

Pieter Omtzigt gaat gevecht aan met Dilan Yesilgöz op X

Nadat het kabinet-Rutte IV viel, werd Dilan Yesilgöz gekozen tot nieuwe VVD-leider. Deze knappe dame is nu voor het eerst politiek leider en lijsttrekker van VVD bij de verkiezingen van 22 november. Net als haar collega-lijsttrekkers probeert ze tot die tijd dus de meeste aandacht te trekken bij de stemmende Nederlander. Dat kan op tv, radio, op straat, maar natuurlijk ook op social media-platform X! Ze deelde daar een opmerkelijke video die volledig in het verkeerde keelgat schoot bij concurrent Pieter Omtzigt…

Pieter Omtzigt stuurt publiekelijk privébericht naar Dilan

Bij het tweede RTL-verkiezingsdebat maakte Pieter Omtzigt, leider van NSC, een opvallende keus. Hij zegde af, en ontnam zichzelf dus de kans om zijn concurrenten verbaal onderuit te trappen op live-tv. De volgende dag jeukten zijn handjes toch even na het zien van Dilans video op X. Hij besloot haar een persoonlijk bericht te sturen, maar deed dit wel op een manier zodat iedereen mee kon lezen! Zo herplaatst hij de video van Dilan, die ging over het financieel krap zitten van mensen met middeninkomens. Zijn openbare privéberichtje aan Dilan deed uiteraard meteen het nodige stof opwaaien. Niet alleen omdat hij in briefvorm schreef – “Beste @DilanYesilgoz..” – maar ook omdat er een flinke uithaal bij zat.

Dilan Yesilgöz toont haar dominante kant

Dilan Yesilgöz pikt Pieters antwoord niet en pakt hem hard terug door zijn aanhef belachelijk te laten klinken. Zoals je merkt is ze flink boos om zijn opmerking. Omtzigt zou een grote mond hebben wanneer hij thuis op de bank zit, maar heeft het lef niet om voor haar neus op te komen dagen wanneer dit onderwerp ook echt aangekaart wordt. Zo zegt Dilan: “Dit is waar het RTL-debat gisteren over ging en waar je schitterde door afwezigheid.” Ze sluit het daarna af met een laatste klap: “Neem je premierskandidaat en je plussen en minnen-lijstje mee en laten we praten over onderbouwde en doorgerekende plannen om dit samen te fiksen.” Ze weet het wel spannend te houden..

Vredes-tante Caroline van der Plas

Nou, het volk heeft deze verkiezingsronde genoeg om over te roddelen met deze toch vrij onprofessionele vorm van bekvechten. En alsof dit niet al een geweldig avondmaal was, kiest Caroline ervoor dat men nog een toetje krijgt. Terwijl Dilan en Pieter elkaar zwart proberen te maken op de meest goedkope manier en iedereen ze meer en meer kinderachtig beginnen te vinden, kan iedereen even lachen. De BBB-lijsttrekker kiest voor de simpele boerse aanpak: “bel elkaar gewoon ff.” En ze kiest er zelfs niet voor om hoofdletters te gebruiken of het woord ‘even’ uit te schrijven. Een leuke, luchtige manier om deze lastige tieners aan te pakken. Ja, Dilan en Pieter kunnen bijna de speeltuin als ze zo doorgaan. En we zijn er bijna zeker van dat Caroline ook dan graag vredes-tante zal spelen! Zolang het maar extra stemmen oplevert!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.