Hilarische deepfake-verkiezingsvideo brengt Yesilgöz, Wilders en Omtzigt enorm in verlegenheid

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zouden Dilan Yesilgöz, Geert Wilders en Pieter Omtzigt ook kunnen lachen om deze gefakete video? Of zijn ze bang dat het ze mogelijk stemmen gaat kosten?

Omtzigt, Yesilgöz en andere politici op de hak genomen

Het is alweer bijna tijd om te mogen stemmen en dat betekent dat de politiek in het middelpunt van de aandacht staat. En waar de meeste nieuwtjes gaan over verkiezingsbeloftes, vreemde uitspraken en gewonnen debatten, is er af en toe ook tijd voor wat luchtig nieuws. Zo heeft het YouTube kanaal ‘Fake It or Leave It’ een hilarische muziekvideo gemaakt waarin allerlei zangers en zangeressen vervangen zijn door politici. Zo zie je opeens Dilan Yesilgöz meezingen met een track van Emma Heesters en is Pieter Omtzigt omgetoverd tot Douwe Bob. Bekijk hieronder snel de clip, want je ligt straks helemaal dubbel.

Niemand wordt gespaard in hilarische videoclip

In de video komen zoveel lijsttrekkers aan bod. Het ene moment hoor je Dilan Yesilgöz een nummer van Emma Heesters vertolken en het volgende moment kijk je naar een duet tussen Geert Wilders en Thierry Baudet. Het is duidelijk dat de makers van de video niemand wilde sparen. Iedereen komt even aan bod. En dat is mooi, want dan heeft achteraf ook niemand iets te zeuren. Misschien tijd voor sommige politici om een nummertje maar op te gaan nemen. In de clip doen ze het allemaal aardig. Maar het helpt ook dat de oorspronkelijke stemmen er nog onder zitten natuurlijk. Anders was het waarschijnlijk niet om aan te horen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Juultje Tieleman dwingt oogcontact af met betoverende foto

Juultje Tieleman slaat weer toe! En deze keer trekt ze al je aandacht met een wel héél opvallend lichaamsdeel.

Foto: Jutta Leerdam weet zelfs in winterkleding elke man te verleiden

Jutta Leerdam heeft een nieuw plaatje op het internet gezet en daarop zie je goed hoe ze zichzelf warm houdt. 

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...