Video: Marijn Kuipers doet broek naar beneden en laat zich flink van achteren bewerken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marijn Kuipers verbaasde haar volgers met deze video, waarin iemand haar achterzijde flink onder handen neemt…

De bewerkte kadetjes van Marijn Kuipers

BN’ers van tegenwoordig lijken non-stop reclame te maken voor vaak vreemd uitziende beautybehandelingen. zo ook Marijn Kuipers, die haar belangrijkste uithangborden uiteraard als royalty behandelt. Marijn ondergaat allerlei sessies met een of ander gevaarlijk uitziend apparaat. Het ziet er een beetje apart uit, maar Marijn beweert dat ze er dus echt beter van gaat uitzien. Natuurlijk kan je het met het resultaat alleen maar eens zijn, maar of zo’n apparaat ook echt werkt, dat is maar de vraag. De knappe blondine laat zich in ieder geval door alle kritiek zich niet weerhouden om dit soort behandelingen te ondergaan. Het levert voor haar volgers in ieder geval een mooi beeld op en een leuke video. Dus dan maakt het eigenlijk ook niet zo heel veel meer uit wat het echte effect is.

Lees ook: Video: Marijn Kuipers laat zich in sportschool bevoelen door fan

Marijn Kuipers laat volgers graag naar achterste kijken

De prachtige blondine laat haar volgers graag meegenieten van haar heerlijke lichaam. Zo zit ze dan ook weer in elkaar. Want waarom zou je aan je lichaam werken, als je dat vervolgens aan niemand zou kunnen laten zien? Dat is natuurlijk enorm zonde. Ook Marijn vindt dat. En dus heeft de blondine een beetje maling aan wat mensen misschien zullen denken en deelt ze zo vaak ze kan mooie foto’s en filmpjes van haar prachtige lichaam. En dat is natuurlijk ontzettend fijn voor haar fans. Die zitten elke keer weer te smullen van de geweldige plaatjes die Marijn met hen deelt. De aantrekkelijke blondine kan vaak ook niet wachten om een spannend plaatje online te zetten, zodat haar volgers ervan kunnen genieten.

Lees ook: Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers weet het zeker, haar achterste wordt medisch verbeterd

De knappe presentatrice weet het voor de volle honderd procent. Haar achterste gaat echt beter worden van al die behandelingen die ze momenteel laat uitvoeren. Daar deelt ze nog eventjes een bericht over in haar story. Marijn komt nou ook weer niet met enorm veel bewijs aanzetten, maar als ze zelf verschil merkt, dan is het allemaal wel best. De prachtige blondine ziet er natuurlijk gewoon heel erg goed uit. Dat valt niet te ontkennen. De aantrekkelijk presentatrice kan straks met haar verbeterde lichaam nog sneller en makkelijker haar volgers verleiden. En dat is natuurlijk iets wat de knappe blondine heel erg graag voor elkaar krijgt.

De volgers van Marijn juichen haar toe

Hoewel er een aantal volgers zeer kritisch zijn op de behandelingen die Marijn ondergaat, zijn de rest van haar fans vooral erg blij met de knappe blondine. Die vinden het erg leuk dat Marijn zo open over zaken is. En als ze dan ook nog een mooi beeld deelt van haar achterkant, dan kunnen ze al helemaal niets meer inbrengen. Marijn weet precies wat haar volgers van haar willen zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!