Boerin Annemiek eindelijk weer voor de camera

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek Koekoek is terug voor de camera! Volgens de fotograaf zijn deze foto’s sowieso Boerinnenkalender-waardig…

Het is inmiddels meer dan een jaar geleden dat Boerin Annemiek poseerde voor de Boerinnenkalender. Maar de Drentse Boer Zoekt Vrouw-ster kan het nog! Een heuse filmploeg benaderde Annemiek voor een filmproject en foto’s. Daar kon onze favoriete boerin geen nee tegen zeggen!

Ook leuk: De 7 meest opvallende cadeaus voor de feestdagen

Boerin Annemiek is ‘Boerinnenkalender-proof’

Boerin Annemiek kondigde op Instagram aan dat ze binnenkort te zien is in een artistiek filmprojectje over de boerderij. Er zijn alvast een paar stilstaande beelden beschikbaar, en die zien er veelbelovend uit! Het lijkt een soort sfeervolle ode aan het boerenleven te gaan worden. Annemiek Koekoek zegt op haar instagram dat de foto’s misschien niet ‘spannend’ genoeg zijn, maar het filmteam noemde ze sowieso Boerinnenkalender-waardig!

Bekijk de nieuwe foto’s van Boerin Annemiek hier!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!