Boerin Annemiek eindelijk weer voor de camera

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek Koekoek is terug voor de camera! Volgens de fotograaf zijn deze foto’s sowieso Boerinnenkalender-waardig…

Het is inmiddels meer dan een jaar geleden dat Boerin Annemiek poseerde voor de Boerinnenkalender. Maar de Drentse Boer Zoekt Vrouw-ster kan het nog! Een heuse filmploeg benaderde Annemiek voor een filmproject en foto’s. Daar kon onze favoriete boerin geen nee tegen zeggen!

Ook leuk: De 7 meest opvallende cadeaus voor de feestdagen

Boerin Annemiek is ‘Boerinnenkalender-proof’

Boerin Annemiek kondigde op Instagram aan dat ze binnenkort te zien is in een artistiek filmprojectje over de boerderij. Er zijn alvast een paar stilstaande beelden beschikbaar, en die zien er veelbelovend uit! Het lijkt een soort sfeervolle ode aan het boerenleven te gaan worden. Annemiek Koekoek zegt op haar instagram dat de foto’s misschien niet ‘spannend’ genoeg zijn, maar het filmteam noemde ze sowieso Boerinnenkalender-waardig!

Bekijk de nieuwe foto’s van Boerin Annemiek hier!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...