Beestachtig lekker: Boerin Annemiek (BZV) viert Dierendag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geen huisdier in de buurt om Dierendag mee te vieren? Doe het dan met Boerin Annemiek van Boer Zoekt Vrouw! Check haar nieuwste beestachtige foto’s hier!

Niet Freek Vonk, maar Boerin Annemiek is de leukste dierenvriend van Nederland. Op dierendag vertroetelt deze melkveehouder en mannenmagneet haar harige vriendjes natuurlijk extra veel. Hoe dat er uitziet?

Lees ook: Boerin Annemiek ineens weer vrijgezel

Koetjes en Kalfjes met Boerin Annemiek

Via social media brengt Boerin Annemiek van Boer Zoekt Vrouw een ode aan de bewoners van haar boerderij. Niet alleen haar koetjes en kalfjes worden in de watten gelegd, maar ook haar paard en kat kunnen rekenen op een knuffel. Eervolle vermelding: haar andere lieverdjes, tractor en kruiwagen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.