WOW: Herken jij Maan de Steenwinkel nog op deze foto?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel is een heel eind gekomen sinds haar doorbraak in The Voice of Holland. Herken jij de zangeres nog terug?

We kennen Maan de Steenwinkel al sinds ze op 18-jarige leeftijd meedeed aan The Voice of Holland. Je hebt Maan voor je neus kunnen zien uitgroeien tot nationale topartiest. Wie oude foto’s van de zangeres bekijkt ziet dat ze een flinke transformatie heeft doorgemaakt. zeker na onderstaande nieuwe foto is het leuk om even in de archieven te duiken!

Maan de Steewinkel toen en nu

Maan de Steenwinkel heeft tussen 2016 en nu flinke stappen gezet. Niet alleen qua muziek, maar zeker ook qua uiterlijk. Toen ze voor het eerst via de tv je woonkamer binnenkwam was ze echt nog een meisje. Wat je nu ziet? Een echte artiest! Zelfs op een ‘gewoon’ kiekje van haar Instagram Stories. Check het zelf:

Maan in 2016 vs. de Maan van nu!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!