Yvon Jaspers bemoeit zich nog één keer met Boerin Annemiek en BZV-collega’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Is Boerin Annemiek al aan de man? Is Milou Zeeland al zat? Is Nienke van boer Jan definitief uit beeld? Yvon Jaspers gaat zich in de Boer Zoekt Vrouw-kerstspecial nog één keer met hun liefdesleven bemoeien…

Het nieuwe Boer Zoekt Vrouw-seizoen is nog niet eens begonnen, maar Yvon Jaspers staat al te popelen om zich weer met het liefdesleven van boeren en boerinnen te bemoeien. Daarom gaat de presentatrice deze kerst nog één keer langs bij Boerin Annemiek, Milou en Bastiaan, Jan, Geert en Geert-Jan…

Lees ook: ZIEN: Trekkers poetsen met Milou van Boer Zoekt Vrouw

Kerst special Boer Zoekt Vrouw

Op Eerste Kerstdag kan je zien hoe Yvon Jaspers samenkomt met ‘haar’ boeren en boerinnen van het vorige Boer Zoekt Vrouw-seizoen. De presentatrice heeft alvast verklapt dat veel van hen in hun eentje aanschoven. Of dat ook betekent dat ze nog steeds vrijgezel zijn?

Nieuwe relatie Boerin Annemiek?

Van Milou en Bastiaan weten we dat ze nog samen zijn. De status van boeren Geert, Jan en Geert-Jan zijn een mysterie. Ook boerin Annemiek houdt haar kaken vooralsnog stijf op elkaar. Ook op Instagram zien en horen we weinig over eventuele nieuwe mannen in haar leven. Wel is zij druk bezig met het filmen van een speciaal project. Het ‘behind the scenes’-materiaal vind je hier!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener? 

Pien Hersman daagt knappe collega Robin Groot uit voor heerlijk ritje op elektrisch monster (video)

Pien Hersman rijdt in de buitenlucht op haar nieuwe elektrische hengst. Ploeggenote Robin Groot is natuurlijk meteen jaloers!