Babynieuws voor Boerin Annemiek!?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Huh? Boerin Annemiek is toch vrijgezel? Toch verwacht de Boer Zoekt Vrouw-deelneemster een roodharige baby. Ze hoeft ‘m gelukkig niet zelf te dragen!

Schrok je net als wij een beetje van dit nieuws? Boerin Annemiek deelde ineens een foto van een echo op Instagram terwijl er op dit moment juist even geen man in haar leven is! Zitten we hier te kijken naar de eerste Boer Zoekt Vrouw-baby van vorig seizoen? Toen viel het kwartje: Annemiek ‘verwacht’ wel een baby, alleen is de gelukkige moeder één van haar lievelingskoeien!

Lees ook: Yvon Jaspers bemoeit zich nog één keer met Boerin Annemiek

Annemiek ‘in verwachting’ van roodharige baby

Aangezien Boerin Annemiek een melkveebedrijf runt, krijgt ze regelmatig te maken met babynieuws. Een zwangere koe is nauwelijks nieuws voor haar, zou je zeggen. Toch was haar laatste echo een speciale: ze hoopt namelijk dat er een roodharig kalfje geboren gaat worden. Die zijn zeldzamer, aangezien een zwart vachtje dominanter is qua genen en dus ook veel vaker voorkomt. Voor BZV-Annemiek was het een mooi moment om haar volgers (onbedoeld) even flink te laten schrikken. Zo’n echo-foto op een timeline betekent bij vrouwen namelijk vaak één ding: babynieuws! Deze enorme baby hoeft ze gelukkig niet zelf te dragen…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annemiek Koekoek (@annemiekkoekoek)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert. 

Foto: VI-barvrouw Ashley Zaat straalt in doorzichtig jurkje

Ashley Zaat is voornamelijk bekend van haar belangrijke functie bij Vandaag Inside. Maar ook in haar vrije tijd is de blondine erg interessant om te volgen.