Binnenhof-badboy vreest 17 miljoen controleurs

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Soms is er een tijd om grappen te maken, soms maken die grappen plaats voor een buiging. Vandaag buigen we voor Frits Wester, die zijn alcoholverslaving overwon én van Zuid-Afrika naar Nederland vloog zonder het KLM-personeel wakker te kreunen.

Frits Wester © Screen JINEK
Frits Wester © Screen JINEK

Het leven van een politiek verslaggever schijnt niet mee te vallen. Je moet elke dag naar Den Haag. Je dient je een weg banen door de media-getrainde antwoorden van de vaderlandse politici en als er een borrel is, kun je niet weg zonder even je gezicht te hebben laten zien.

Dat gold ook voor Fritsie Wester. De RTL-verslaggever ging lekker op de waanzinnige W’s: wodka en wijn. Nadat hij zich jarenlang vol liet lopen met dit vloeibare geluk, leverde hij tussentijds een grootse prestatie door slechts één keer beschonken in de huiskamers van Nederland te verschijnen. Die ene keer (september 2019) betekende ook voorlopig het einde van zijn verslaggeversleven. RTL haalde hem van de buis en Fritsie koos zoals Katja Schuurt Man en Gordon Niet Ramsey voor een (afkick-)kuurtje in Zuid-Afrikaanse zon.

Van Badboy terug naar Fritsie

En als je terugvliegt na zo’n kuur en je hebt dan geen behoefte om het KLM-personeel met zacht gekreun in schijnslaap te dommelen, dan ben je een hele grote. Dan verdien je een buiging, zo diep als de buik die Frits ooit had. Want mocht je het gemist hebben: hij laat niet alleen de wodkafles in de slijterij. De Badboy van het Binnenhof heeft ook een deel van zijn vleeskop ingeleverd, zo blijkt uit een foto van RTL Boulevard.

Fritsie zonder pet © RTL Boulevard
Fritsie zonder pet © RTL Boulevard

Het hoogtepunt van de comeback van Fritsie waren natuurlijk de eerste bemoedigende woorden van het jaar van Mark Rutte. De Minister-president van Nederland vertelde dat hij Wester gemist had op het Binnenhof, maar wist waarschijnlijk heel goed waarom de verslaggever buitenspel stond de afgelopen tijd.

Volledig V****n

Deze borrelpraat kan natuurlijk niet zonder natje, zo lijkt het, al hoeven we daar niet langer bij Fritsie voor aan te kloppen. “Ik ga niet eens aan die 0,0 dranken beginnen”, vertelde hij bij RTL Boulevard. “Er zijn hier in Nederland 17 miljoen controleurs die mij in de gaten houden.” Aan een andere RTL-tafel (bij collega Eva Jinek)ging hij dieper in op zijn verslaving.

(Lees verder onder filmpje)

En dat gaan we ook zeker doen. Natuurlijk: zuipen doe met je maten. Zelfs als ze de belangrijkste politici van het land zijn. Maar als onze vriend geen maat weet te houden en een beetje teut met Mark Rutte gaat borrelen, dan is er natuurlijk ook een verhoogd risico op bezopen ideeën.

Nuchtere analyses

Er is echter één groot lichtpunt in deze donkere periode uit Fritsies leven. Oók bij afwezigheid van de Badboy van het Binnenhof, druppelden er genoeg dubieuze momenten vanuit Den Haag richting het klootjesvolk. Het enige wat we destijds misten, en nu voor altijd terug hebben, zijn Westers nuchtere analyses van de avonturen van de Hoge Haagse Heertjes.

Laatste nieuws

Foto: Zwetende Jutta Leerdam zakt heel diep naar de grond

Jutta Leerdam heeft een wel hele bijzondere fotoshoot gedaan. Ze heeft de fotograaf haar van haar mooiste kant laten fotograferen. 

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!

Gerelateerde berichten