Interpolis verzekert Snelle van succes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Net toen je dacht dat de ster van Snelle niet rapper kon rijzen, stuwt verzekeringsmaatschappij Interpolis hem naar nóg hogere hoogtes met het nummer Smoorverliefd. Nu hij qua faam in de buurt komt van Ali B en Marco Borsato, wordt het hoog tijd dat Snelle maatschappelijke kwesties aan gaat kaarten. Eerst telefoongebruik in het verkeer. Volgend jaar: in slaap vallen achter het stuur.

Verkeersongelukken zijn voor niemand leuk. Niet voor het slachtoffer, niet voor de dader en niet voor de verzekeringsmaatschappij die alle schade moet vergoeden. Interpolis betaalde zich al blauw aan domme, maar dus wel verzekerde schade, en ziet de gemiddelde verkeersdeelnemer met de tijd alleen maar dommer worden. Tijd om aan de noodrem te trekken dus. Maar hoe bereik je het volk? Hoe glashelder je ook bent, ze zullen weinig zin hebben om te luisteren naar een verzekeringsmaatschappij. Enter Snelle.

Onverstaanbare spreekbuis

Wil je de beginnende verkeersdeelnemer écht bereiken, dan heb je een aansprekend figuur nodig als spreekbuis. Een popidool, het liefst eentje met een brandschoon blazoen. Zie die tussen snelheidsduivels en trotse verkeersboetebetalers als Boef en Lil’ Kleine maar eens te vinden. Eigenlijk is er op dit moment maar één populaire artiest zonder imagoprobleem, en dat is Lars Bos, beter bekend als Snelle. Zijn songs gaan over zijn hazenlip, gepest worden, de keerzijde van vreemdgaan: struggles van ‘gewone mensen’. Wie hem tussen de autotune door kan verstaan, zal waarschijnlijk ergens wel iets herkenbaars langs horen komen.

Clip met boodschap

Grote nationale campagne, peperdure rapper, hoge kwaliteitsvideoclip: het mag wat kosten. En dat allemaal om mensen te vertellen dat ze zich verantwoordelijk moeten gedragen in het verkeer. We luisteren niet meer als een politieagent of rij-instructeur zegt: doe die telefoon weg. Wél als Snelle rapt over kalverliefde, begeleid door een tranentrekker van ’n videoclip. We zouden alle belangrijke maatschappelijke lessen via dit muzikale goudhaantje moeten communiceren. Pas dan komt de boodschap aan. Laat hem om te beginnen meteen even iets over knalvuurwerk, drugs- en alcoholgebruik, racisme en mishandeling van hulpverleners rappen.

Arme Sterre

Onlangs maakte Snelle bekend dat hij een vriendin heeft. Sterre Kunzler heet ze, en ze komt uit Nijmegen. Er is niet veel meer bekend over deze blonde dame, maar het kan toch niet anders dan dat ze aandacht tekort komt? Zo’n weekendje Parijs is leuk, maar de rest van het jaar moet ze vechten voor ’n gaatje in zijn agenda.

(Lees verder na afbeelding)

Snelle vriendin
Tijd en geld verdrijven in Parijs…

Opletten dus, straks raakt Snelle nog overwerkt. Als iedereen deze hiphop-posterboy als inspiratiebron ziet, is het zaak dat we hem niet opgebruiken. Wat als hij van uitputting in slaap valt achter het stuur? Wie moet dan de nationale campagne tegen vermoeide chauffeurs leiden? Lange Frans?

Snelle vriendin
Snelle is met z’n hoofd al bij de volgende klus

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...