Politiek verslaggever Marleen de Rooy krijgt enorme veer in haar achterste voor Rondje Binnenhof

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marleen de Rooy wordt met deze video wel een beetje in verlegenheid gebracht, maar toch is het ook wel veel goed nieuws. 

De imitatie van Marleen de Rooy is bijna net zo leuk als het origineel

Men zegt altijd: imitatie is het grootst mogelijke compliment. Het feit dat Marleen de Rooy met haar politieke YouTubeserie Rondje Binnenhof nu gepersifleerd wordt door Plakshot,  een satirisch programma, betekent dus dat ze het helemaal gemaakt heeft als politiek verslaggever! Marleen de Rooy was tot voor kort nog redelijk onbekend, maar met haar serie op YouTube heeft ze zichzelf neergezet als een van de belangrijkste gezichten in politiek Den Haag. Als je wilt weten wat er in de politiek speelt, dan moet je bij Marleen zijn. Dat is in ieder geval de gedachte. Samen met Xander van der Wulp en Gerri Eickhof maakt ze het binnenhof onveilig. Bekijk het trio in hun natuurlijke omgeving hier!

Plakshot maakt hilarische parodie op Marleen de Rooy

Het programma Plakshot heeft nu dus een persiflage gemaakt op Rondje Binnenhof. Dat hebben ze natuurlijk een zeer passende naam gegeven. Ravotten op het Binnenhof is de titel die ze daarvoor hebben gekozen. En aan alleen de thumbnail te zien, hebben ze de geest van het origineel al helemaal gevangen. De video doet het erg goed op YouTube en dat is terecht. Het is namelijk een ontzettend grappige video geworden. Bekijk hem hieronder snel zelf!

Natuurlijk is de echte Marleen de Rooy veel leuker

De persiflage komt natuurlijk niet helemaal in de buurt van het origineel. Want in het echt is Marleen de Rooy natuurlijk vele malen leuker. Ze maakt er elke video wel weer een feestje van. Met haar ondeugende blik weet ze altijd wel de aandacht te trekken van de kijker. En dat is precies waarvoor ze bij het programma zit. Voor wie het zich afvraagt, zo ziet het échte Rondje Binnenhof eruit!

Nieuw gezicht voor Rondje Binnenhof

Het programma is rond de verkiezingen natuurlijk ontzettend populair. Want iedereen is op zoek naar wat de verschillende partijen doen en vinden van bepaalde onderwerpen. En in Rondje Binnenhof krijg je nog wel eens een bijzonder stukje inzicht in de politiek. Net voor de verkiezingen is een van de presentatoren vervangen. Herman van der Zandt is ingeruild voor Gerri Eickhof. Gerri vindt het erg leuk om zich bij het team aan te sluiten: “Het lijkt me heel leuk om te doen: een online serie biedt veel meer ruimte dan een televisieverslag om eens wat langer bij de dingen stil te staan. En het is natuurlijk extra aantrekkelijk doordat er verkiezingen aankomen die – door het vertrek van veel politieke kopstukken – anders zijn dan anders”. Marleen de Rooy vindt het erg leuk om het Rondje Binnenhof nu met Gerri te mogen maken: “Hoe zeer wij Herman ook gaan missen, we hebben veel zin om Gerri mee op pad te nemen in Den Haag. Vooral in deze politiek belangrijke tijd, proberen we een kijkje achter de schermen te bieden en vragen te stellen die mensen thuis hebben.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.