Atlete Lieke Klaver maakt volgers gek met uitnodigende pose

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke Klaver weet haar volgers echt helemaal gek te maken. Kijk maar naar dit plaatje van de atlete.

Lieke Klaver weet volgers helemaal gek te maken

De aantrekkelijke brunette heeft al meerdere keren bewezen dat de vrouwelijke atletes in Nederland ook gewoon mooi zijn. Maar ze zorgt er nu met haar foto voor dat er nog even een extra stukje bewijs wordt geleverd. De atlete staat op zo’n manier, dat je werkelijk alles van haar verschijning op een bijzondere manier kan zien. De vrouw weet als geen ander hoe ze zichzelf in het zonnetje moet zetten en is niet bang om dat vervolgens ook te doen. Ze maakt haar volgers graag tevreden met haar mooie foto’s.

Atletes van Nederland door Lieke Klaver in beeld gebracht

Natuurlijk hebben we in Nederland ontzettend veel vrouwen. Maar dat we zoveel mooie atletes hadden, dat was bij veel mensen nog niet zo bekend. Maar Lieke Klaver is vastberaden om aan te tonen dat de Nederlandse atletes echt wel thuishoren in het rijtje met mooiste vrouwen van het land. Dat doet ze natuurlijk door zelf heel erg veel foto’s te plaatsen van zichzelf. Maar ze plaatst ook een heleboel kiekjes van andere vrouwen in de atletiekwereld. Meestal zijn dat niet meteen de meest charmante foto’s die je kan inbeelden, maar ze helpen wel om het beeld van leuke vrouwen in de sport te versterken. Hier waren alle dames van de Nederlandse atletiek ploeg samen een avond uit.

Lieke Klaver verbaast met foto’s

Lieke weet met haar foto’s meerdere keren te verbazen. Haar volgers op Instagram vragen zich dan ook oprecht af waar ze deze kiekjes aan verdiend hebben. De dame maakt het allemaal niet zo heel veel uit, die plaatst gewoon waar ze zelf zin in heeft. En als mensen dat ook nog eens mooi vinden, dan is dat alleen maar mooi meegenomen. De fans van Lieke vinden haar oprecht een van de aller knapste dames die ze online kunnen bewonderen. En daarom komen ze ook keer op keer terug om van haar foto’s te mogen genieten. Voor Lieke is dat natuurlijk wel een fijn gevoel, dat er zoveel mensen blij worden van haar kiekjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!