Foto: Atlete Lieke Klaver laat haar kanonnen zien in pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De atlete Lieke Klaver weet met haar prachtige foto weer een hoop los te maken bij haar fans.

Lieke Klaver heeft speciaal pakje aangetrokken voor fans

De aantrekkelijke atlete Lieke Klaver maakt wel eens vaker foto’s voor op haar Instagram account en ook deze keer is het weer raak. De atlete weet een foto te maken, waar haar volgers alleen maar van kunnen smullen. Dat merk je wel als je de reacties onder het plaatjes leest. Iedereen is helemaal blij dat Lieke Klaver hen blij maakt met een kiekje. De knappe atlete verschijnt namelijk op de foto in een strak roze pakje. En daarin valt het van de prachtige atlete echt wel heel erg goed te zien.

Het grootste wapenfeit van Lieke Klaver

In haar nieuwste pakje kan je de verschijning van Lieke Klaver pas echt heel erg goed bewonderen. De blondine heeft een pakje aangetrokken dat erg strak zit, waardoor je haar spieren goed op de foto kan zien. Daarnaast zijn haar prachtige troeven ook erg mooi in beeld gebracht op dit plaatje. Die zien er ontzettend fijn uit. Lieke rent over de baan, terwijl haar troeven op en neer bewegen. Het is bijna hypnotiserend om naar te kijken. Met haar roze pakje weet Lieke Klaver al haar mannelijke volgers weer flink te betoveren.

Lieke Klaver verleidt volgers met nieuw pakje

Meestal draag je als sporter hetzelfde pakje, maar soms is dat pakje wel even aan vernieuwing toe. Lieke Klaver presenteert een nieuw pakje door wel heel te poseren. En dat ziet er natuurlijk maar al te leuk uit. De volgers van Lieke Klaver hebben niks te klagen na het zien van deze prachtige foto. Die zijn meer dan tevreden met de blondine en haar foto’s. Lieke Klaver weet met al haar foto’s haar volgers wel enorm tevreden te houden. Dat is ook niet zo verrassend met al die mooie pakjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!