Foto: AnneKee Molenaar laat Matthijs de Ligt smelten met pikante pose

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige blondine Annekee Molenaar laat haar vriendje Matthijs de Ligt helemaal smelten met dit heerlijke plaatje.

Annekee Molenaar deelt heerlijke kiekjes

Als er iets is waar Annekee Molenaar heel erg goed in is, dan is het wel het plaatsen van heerlijke foto’s waar je mond van openvalt. De knappe blondine weet met haar verrukkelijke kiekje altijd goed de aandacht te trekken van haar volgers. Die zijn gelijk helemaal enthousiast wanneer Annekee een nieuw plaatje op haar Instagram zet. De prachtige influencer weet niet alleen haar volgers helemaal wild te maken met haar fantastische plaatjes. Ook haar eigen vriend, voetballer Matthijs de Ligt smelt als hij naar de heerlijke kiekjes kijkt van de aantrekkelijke blondine.

Lees ook: Foto: Annekee Molenaar maakt snelle spiegelselfie zonder kleding

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

Het heerlijke witte jurkje van Annekee Molenaar

De prachtige blondine was met Matthijs de Ligt op vakantie en natuurlijk moesten daar honderden foto’s van gemaakt worden. Het is nu eenmaal de taak van een goede influencer om al het mooie wat er gebeurd in je leven vast le leggen op de foto. En dat is nu ook precies wat Annekee tijdens haar vakantie gedaan heeft. Het begon met een heerlijk uitstapje de natuur in. Tussen de rotsen aan de kust deed Annekee een gevaarlijke foto maken. In haar witte jurkje balanceerde ze verleidelijk op de rotsen. Dat zag er wel weer heel erg charmant uit, dus het was het risico meer dan waard. Annekee weet met haar foto’s altijd wel het middelpunt te worden van een gesprek en ook deze keer was dat geen uitzondering. Iedereen moest het namelijk even hebben over de prachtige kiekjes van de blondine. Haar foto in witte jurk was mooi, maar nog wel erg braaf. Maar de volgende foto bracht daar wel weer verandering in.

Lees ook: Foto: AnneKee Molenaar laat Matthijs de Ligt flink zweten op hete vakantiekiekjes

Annekee Molenaar toont heerlijke kadetjes in strak pakje

De knappe blondine kwam vervolgens met een foto waar iedereen, inclusief Matthijs de Ligt’s mond van open viel. Op een foto even verder in haar reeks kan je namelijk zien hoe de knappe blondine een heerlijk kort zwempakje aan heeft. En dat is natuurlijk wel eventjes genieten geblazen. De prachtige blondine wist daarmee alle mannen op haar tijdlijn te verleiden. De complimentjes onder de post liegen er dan ook niet om.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door AnneKee Molenaar (@annekeemolenaar)

De fotoreeks van Annekee Molenaar stopt niet

Wanneer je denkt dat de verleidelijke foto’s van Annekee Molenaar klaar zijn, weet de blondine je te verrassen met nog veel meer mooie plaatjes. En dat is natuurlijk wel erg fijn. Als volger van deze knappe dame hoef je geen moment je zorgen te maken dat je iets zult merken van verveling. Annekee zorgt er namelijk voor dat je altijd wat te genieten hebt. Haar mooie foto’s zijn elke keer namelijk weer een genot om naar te mogen kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde lichaam publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende Halina Reijn, deed precies dat.

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal!