Anna Nooshin rekt haar flinterdunne topje flink uit midden op straat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin weet altijd wel hoe ze haar volgers moet vermaken. Deze keer laat ze zien hoe erg haar kleding het soms te verduren krijgt. Zeker nu ze op bepaalde plaatsen een maatje groter is dan gewoonlijk!

Anna Nooshin geeft update over babybuik

Anna Nooshin is ondertussen een al aantal maanden in blije verwachting van haar eerste kindje samen met haar vriend. Ze neemt haar volgers dan ook graag mee in het proces van de zwangerschap. Deze keer deelt de knappe brunette een update over haar babybuik. Ze laat in een video de verandering van haar buik zien in precies dezelfde outfit. in het eerste shot heeft ze de outfit aan in de maand juni en is er nog niet veel van een babybuik te zien. Het tweede shot is in oktober gemaakt en daar is toch wel een behoorlijke babybuik te zien al. Ze rekt het topje dat ze overduidelijk vóór haar zwangerschap al in huis had op tot het uiterste! Toch fijn dat sommige kledingstukken in haar kledingkast nog steeds passen!

Haar volgers zijn extreem lief voor haar in de reacties. Ze wordt beladen onder de liefdevolle complimenten van haar volgers. Haar volgers vinden dat ze een prachtige babybuik heeft en dat ze er ook nog steeds prachtig uitziet.

Anna Nooshin laat dag in Parijs zien

Anna Nooshin is voor een samenwerking in Parijs en neemt haar volgers mee in een dag van haar in Parijs. De fotoreeks begint met Anna die op een brug in Parijs aan het poseren is. Vervolgens zit ze in de taxi naar een volgende bestemming. Het eten kan natuurlijk niet ontbreken op een dag in Parijs. Ze laat ook haar volgers meegenieten van het ontbijt dat ze had in haar hotel en het toetje dat ze tijdens het avondeten had. Als je in Parijs bent dan kun je natuurlijk de Eiffel toren niet onbezocht laten. Ze laat ook nog even zien dat ze de Eiffel toren aan het fotograferen is. De reeks wordt afgesloten met een foto terwijl ze in de make up zit en een foto dat ze in een typisch Frans gebouw is.

 Anna Nooshin spreekt zicht uit over Israël-Palestina conflict

Anna Nooshin spreekt zich op haar instagram uit over het conflict wat zich afspeelt in Israël en Palestina. In een recente instagrampost spreekt Anna zich in een statement van twee foto’s aan tekst uit over het conflict dat er speelt. Waar haar mening op neerkomt: Anna wil niet direct een kant kiezen in het conflict maar spreekt zich vooral uit over de mensenrechten die er geschonden worden in het gebied. In de reeks sluit ze af met een video waarin ze haar statement wat meer toelicht. Hierin zegt ze voornamelijk dat ze zichzelf schaamt dat ze zich niet eerder uitgesproken heeft over het conflict. Hierbij zegt ze ook dat ze het eerst een beetje hypocriet vond om zich uit te spreken maar dat ze het nu tijd vond om dit wel te doen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.