Foto: Anna Nooshin verbaast volgers met meest riskante topje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin weet met haar meest riskante foto ooit haar volgers flink zenuwachtig te maken. En dat alles door een topje. 

Het gevaarlijke topje van Anna Nooshin

Het gebeurt wel eens vaker dat Anna Nooshin een kledingstuk aantrekt dat de gemoederen hoog doet oplopen. Maar nog nooit werd het zo spannend als met dit bijzondere topje. De knappe influencer geeft er verder ook geen verklaring voor. Haar volgers zijn in ieder geval enorm verbaasd. Want hoe blijft het topje van Anna in hemelsnaam op zijn plek zitten? Het geheel levert wel weer een uitermate spannende foto op.

Lees ook: Foto: Anna Nooshin laat haar enorme troeven zien tijdens verkleedpartijtje

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Het gaat Anna Nooshin om de meest verleidelijke selfie

De knappe influencer zou graag de meest verleidelijke foto maken. Daarvoor experimenteert Anna ook met verschillende outfits en poses. Maar deze foto blijkt nu toch wel bijzonder veel aandacht binnen te slepen. Misschien komt het doordat iedereen zich afvraagt wat er nou precies allemaal gaande is in de foto. Het topje van Anna lijkt namelijk te blijven zitten vanuit pure wilskracht. En dat is toch wel bijzonder. De foto brengt Anna in ieder geval weer een stapje dichterbij de titel van meest verleidelijke selfie aller tijden. Anna wet altijd wel iets uitdagends te posten. Ze weet zelf ook dat die foto’s het toch wel wat beter doen dan de meer bescheiden posts. Daarom post Anna Nooshin ook zoveel foto’s in minimale kleding. Ze moet en zal die verleidelijke plaat neerzetten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Deze zomerse outfit van Anna Nooshin weet je te betoveren

Natuurlijk doet het fantastische lijf en de geweldige poses van Anna Nooshin een hoop om voor mooie foto’s te zorgen, maar onderschat ook niet het belang van de outfits van Anna. De spannende kleding die ze draagt zorgt er vaak voor dat de verleidelijke dame nog net even wat knapper op de foto overkomt. Ze zijn dus van essentieel belang voor Anna. Ze heeft dan ook een team van stylistes achter zich staan die haar kunnen helpen met het kiezen van de juiste outfit. Op die manier hoeft Anna nooit slecht op de foto te staan. En als ze er wel een keer iets minder op staat, dan is dat altijd nog knapper dan een groot deel van de Nederlandse vrouwen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Anna Nooshin maakt belangrijke keuze

De knappe influencer had de specifieke outfit bovenaan dit artikel al eens eerder laten zien op Instagram. De opmerkingen die ze daar op kreeg waren blijkbaar zo positief dat Anna uiteindelijk deze outfit wel moest kiezen. En maar goed ook. Want anders had Anne nu een minder iconische foto gehad. Anna vindt het kledingstuk nog steeds net zo mooi als wanneer ze hem voor het eerst in haar handen had. Voor Anna is dit duidelijk een goede aankoop geweest dus.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!