Foto: Anna Nooshin verbaast volgers met meest riskante topje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin weet met haar meest riskante foto ooit haar volgers flink zenuwachtig te maken. En dat alles door een topje. 

Het gevaarlijke topje van Anna Nooshin

Het gebeurt wel eens vaker dat Anna Nooshin een kledingstuk aantrekt dat de gemoederen hoog doet oplopen. Maar nog nooit werd het zo spannend als met dit bijzondere topje. De knappe influencer geeft er verder ook geen verklaring voor. Haar volgers zijn in ieder geval enorm verbaasd. Want hoe blijft het topje van Anna in hemelsnaam op zijn plek zitten? Het geheel levert wel weer een uitermate spannende foto op.

Lees ook: Foto: Anna Nooshin laat haar enorme troeven zien tijdens verkleedpartijtje
Het gaat Anna Nooshin om de meest verleidelijke selfie

De knappe influencer zou graag de meest verleidelijke foto maken. Daarvoor experimenteert Anna ook met verschillende outfits en poses. Maar deze foto blijkt nu toch wel bijzonder veel aandacht binnen te slepen. Misschien komt het doordat iedereen zich afvraagt wat er nou precies allemaal gaande is in de foto. Het topje van Anna lijkt namelijk te blijven zitten vanuit pure wilskracht. En dat is toch wel bijzonder. De foto brengt Anna in ieder geval weer een stapje dichterbij de titel van meest verleidelijke selfie aller tijden. Anna wet altijd wel iets uitdagends te posten. Ze weet zelf ook dat die foto’s het toch wel wat beter doen dan de meer bescheiden posts. Daarom post Anna Nooshin ook zoveel foto’s in minimale kleding. Ze moet en zal die verleidelijke plaat neerzetten.
Deze zomerse outfit van Anna Nooshin weet je te betoveren

Natuurlijk doet het fantastische lijf en de geweldige poses van Anna Nooshin een hoop om voor mooie foto’s te zorgen, maar onderschat ook niet het belang van de outfits van Anna. De spannende kleding die ze draagt zorgt er vaak voor dat de verleidelijke dame nog net even wat knapper op de foto overkomt. Ze zijn dus van essentieel belang voor Anna. Ze heeft dan ook een team van stylistes achter zich staan die haar kunnen helpen met het kiezen van de juiste outfit. Op die manier hoeft Anna nooit slecht op de foto te staan. En als ze er wel een keer iets minder op staat, dan is dat altijd nog knapper dan een groot deel van de Nederlandse vrouwen.
Anna Nooshin maakt belangrijke keuze

De knappe influencer had de specifieke outfit bovenaan dit artikel al eens eerder laten zien op Instagram. De opmerkingen die ze daar op kreeg waren blijkbaar zo positief dat Anna uiteindelijk deze outfit wel moest kiezen. En maar goed ook. Want anders had Anne nu een minder iconische foto gehad. Anna vindt het kledingstuk nog steeds net zo mooi als wanneer ze hem voor het eerst in haar handen had. Voor Anna is dit duidelijk een goede aankoop geweest dus.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!