Rico Verhoeven maakt Tariq Osaro alvast bang: Nederlander trapt zijn trainer zowat doormidden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als je houdt van de vechtsport, dan zal het je niet ontgaan zijn dat Rico Verhoeven op de vuist gaat met Tariq Osaro. Maar als we deze video mogen geloven gaat het niet heel spannend worden!

Houdt Rico Verhoeven nog wat over van Tariq Osaro?

Fans van vechtsport mogen op 4 November gaan genieten van een ontzettend mooi gevecht. Dan vindt namelijk het gevecht tussen Rico Verhoeven en Tariq Osaro plaats. Maar of dat heel erg spannend zal worden valt nog even te bezien. Rico Verhoeven is namelijk als een beest aan het trainen geslagen en dat heeft ervoor gezorgd dat de sporter in uiterste topconditie is. Dat kan je ook wel zien. Rico heeft een filmpje gedeeld waarop hij een partij staat te oefenen tegen zijn trainer. Maar de beste man trapt hij bijna doormidden. En als de persoon die elke dag met Rico Verhoeven aan het sparren is, al problemen heeft met zijn trappen, hoe moet het zijn tegenstander dan wel niet vergaan? Als Rico dezelfde energie vasthoudt, dan zit er niet heel veel spanning in het gevecht. Bekijk de heftige training hier!

Rico Verhoeven moet zijn Glory-titel wel verdedigen

Zaterdag 4 November is het dan zover. Dan verdedigt Rico Verhoeven zijn felbegeerde Glory-titel tegenover uitdager Tariq ‘Cookie’ Osaro. Een mooi gevecht, waarbij beide partijen natuurlijk ervan overtuigd zijn dat ze gaan winnen. Het Collision 6 event wordt nu al het gevecht van het jaar genoemd. En dat terwijl er nog geen klap is uitgedeeld. Het is wel duidelijk dat mensen ontzettend uitkijken naar dit potje matten. Rico Verhoeven had natuurlijk last van blessures, maar laat nu weten dat hij zich weer helemaal top voelt. Hij heeft alle motivatie om zijn tegenstander te verslaan. Maar dat betekent niet dat Tariq niet in zichzelf gelooft. De vechter is ervan overtuigd dat hij Rico Verhoeven aan kan. Maar of dat ook echt gaat gebeuren gaat iedereen natuurlijk zaterdag zien.

Tariq Osaro is gewaarschuwd, Rico is helemaal ready

Met de video die Rico deelt van zijn training, lijkt hij tegen Tariq te willen zeggen dat hij hem absoluut aankan. De andere vechter moet dus flink gaan uitkijken, want Rico lust hem rauw. Rico probeert zijn tegenstander alvast bang te maken in de hoop dat het straks effect heeft tijdens de match. Maar Tariq lijkt niet bepaald onder de indruk van de kunsten van Rico Verhoeven. Integendeel: Tariq lijkt ontzettend vastberaden om Rico eens flink aan te pakken.

Tariq Osaro kruipt in auto van Andy van der Meijde

De kickbokser is nog niet heel erg bekend bij het grote publiek, maar dat zal na zijn gevecht met Rico Verhoeven wel anders zijn. Dan zal Tariq, of hij nu wint of niet, veel meer in de belangstelling komen te staan. Dat is natuurlijk ook wel een beetje afhankelijk van zijn prestaties in de ring, maar het speelt sowieso mee dat hij tegen Rico gaat vechten. Om hem wat beter te leren kennen, nodigt Andy van der Meijde hem uit in zijn auto voor zijn online show Bij Andy in de Auto. En daar kan iedereen ‘Cookie’ gelijk al een beetje beter leren kennen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!