Video: Michael van Gerwen maakt collega-darter belachelijk met Johan Derksen-uitspraak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Michael van Gerwen staat over het algemeen wel bekend als een grappenmaker. Die reputatie zet hij voort, terwijl hij zijn tegenstander imiteert.

Tijdens een interview noemt Michael van Gerwen zijn tegenstander Dimitri van den Bergh, in de woorden van Johan Derksen, een beetje een ‘gekkie’. Michael moet er wel erg bij lachen als hij het zegt. Volgens hem komt het vanwege de eigenaardige opkomst-act van Dimitri en dat vingertje dat hij af en toe over z’n hoofd laat glijden op het podium. Michael sluit af dat hij het wel bij de jongen vindt passen en dat Dimitri een enorm goede darter is, dus dat Michael zelf moet oppassen in de wedstrijd tegen hem. Michael kan dus wel lachen om zijn tegenstander, maar onderschat hem zeker niet.

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks is in de war na surf-filmpje van Johan Derksen

Michael in de halve finale van de World Matchplay

Michael van Gerwen heeft de halve finale bereikt van de World Matchplay. Na een spannende wedstrijd met Nathan Aspinall mag Michael nu door. Zijn volgende tegenstander is dus Dimitri van den Bergh en dat is zeker geen lichtgewicht in de dartwereld. Michael bereidt zich dus voor op een loodzware match.

Dimitri is een beetje gek, aldus Michael van Gerwen

“Dancing Dimitri” zoals Dimitri van den Bergh ook wel wordt genoemd, is de volgende tegenstander van Michael van Gerwen. En hij heeft nogal wat eigenaardige trekjes, al heeft iedereen in de dartwereld die wel. Dimitri haalt bijvoorbeeld regelmatig zijn vinger langs zijn voorhoofd, een gebaar dat Michael van Gerwen dus imiteerde in de video. Hij noemde de jongere darter ook een beetje gek, tenminste, zo zou Johan Derksen het gezegd hebben. Ook vraagt Michael zich af waar Dimitri les heeft gehad. Maar uiteindelijk lacht de darter alles weg en wordt hij serieus. Het is een beetje een apart interview. Is Michael zenuwachtig voor zijn duel met Dimitri? Onderschat hij hem? Vindt hij Dimitri nu wel of niet een aardige vent? Het hele interview roept meer vragen op dan het antwoorden geeft.

Dimitri van den Bergh verslaat kampioen

Dimitri van den Bergh weet hoge ogen te gooien deze competitie door de huidige kampioen Peter Wright, oftewel Snakebite, te verslaan. Na een lange en spannende match weet Dimitri net aan de kampioen te onttronen. Of Dimitri goed genoeg is om zelf de positie over te nemen valt nog te bezien. Maar hij hoeft in principe nog maar twee wedstrijden te winnen. Al zal dat geen makkelijke prestatie worden tegenover Michael van Gerwen.

De vrolijke opkomst van Dimitri

Elke darter heeft zijn eigen opkomst bij een wedstrijd. Die van Dimitri is alleen een beetje bijzonder. Zo danst hij ruim een minuut op het podium en probeert hij het publiek zoveel mogelijk te vermaken. Nu is daar natuurlijk niks mis mee, maar het ziet er wel een beetje bijzonder uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!