Dit zijn de 5 beste foto’s van de bloedmooie vrouw van Michael van Gerwen!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het dartseizoen is weer aangebroken en wie is de bekendste Nederlandse darter? Juist! Michael van Gerwen! Maar zijn beeldschone vrouw Daphne mag deze keer ook even in de spotlight staan.

Wie is de prachtige vrouw van Michael van Gerwen?

De bekendste darter van Nederland mag al een tijdje deze prachtige vrouw ook daadwerkelijk zijn vrouw noemen. In 2014 veranderde Daphne Govers haar achternaam in Van Gerwen. Sindsdien zijn de twee ontzettend gelukkig en hebben ze twee kinderen gekregen: Zoë en Mike. Laten we in de naam van liefde en darten maar beginnen met een foto van het koppel samen. Eventjes geleden had de Van Gerwens even tijd met z’n tweetjes en daar maakten ze goed gebruik van. samen maakte ze een uitstapje naar een prachtige plek in Rome. Ze gaan dicht tegen elkaar aan staan voor een romantisch kiekje. Daphne heeft haar haar in een superstrakke paardenstaart gedaan. Ze draagt een lekker strakke broek en een mooi zwart en zacht jasje. Wat een mooie vrouw!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Michael van Gerwen (@mvg180)

Daphne van Gerwen ligt zonder topje aan het water

Als je getrouwd bent met Michael van Gerwen, zul je wel merken dat het geld binnenstroomt als water. Daar lijkt het in ieder geval wel op. Op de Instagram van Daphne is te zien dat ze regelmatig het strand en de zon opzoeken, maar ook dat ze in de tuin van hun huis een groot zwembad hebben liggen. Dat zwembad ziet er op zichzelf al uit als een heerlijke vakantie bestemming. In de zomer kun je er perfect bruin worden! Daar maakt Daphne natuurlijk ook terecht gebruik van. Op haar Instagram plaatst ze een foto van zichzelf terwijl ze heerlijk aan het zonnen is aan haar eigen zwembad. Haar achterkant is nét te zien en het bovenstukje van haar zwemkleding ontbreekt! Spannende foto hoor, Daphne!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daphne Van Gerwen (@daphnevangerwen)

Daphne van Gerwen deelt foto van enorm gebergte

Iedereen die deze beeldschone vrouw een beetje volgt op haar sociale media weet dat ze gek is op zon, zee en strand. Daar hoort natuurlijk badkleding bij! Regelmatig komen er dus foto’s voorbij van Daphne in kleine badpakjes of niets verhullende zwemkleren. Daarmee laat ze weinig aan de verbeelding over en benadrukt ze haar prachtige lijf. Een tijdje terug plaatste ze een heerlijke foto van zichzelf in een ieniemini badpakje. De zon schijnt zo op haar lijf dat haar enorme gebergte prachtig wordt belicht. Van dit soort foto’s kunnen we eindeloos genieten!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daphne Van Gerwen (@daphnevangerwen)

Daphne van Gerwen neemt groot object tussen haar benen

Het zou je nu niet ontgaan moeten zijn dat de vrouw van Michael van Gerwen een prachtige verschijning is. Niet alleen wij lijken dat te denken, want een tijdje terug mocht ze model staan voor de kledingwinkel LACE in Den Bosch. Voor de fotoshoot mocht ze achterstevoren op een grote stoel gaan zitten in een lekker outfitje. Deze foto wint het misschien wel van de rest, maar dat laten we aan jullie over!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daphne Van Gerwen (@daphnevangerwen)

Daphne van Gerwen is een echt feestbeest

Wederom is dit een foto in schaarse zwemkleding. Het lijkt wel een patroon bij Daphne. Wij snappen het wel! Als je het geld hebt, is het ideaal om heerlijk die zon op te zoeken. Deze keer heeft ze de zon lekker gevonden in ons eigen kikkerlandje en geniet ze van de afkoelende wateren in haar eigen achtertuin. Met een drankje in haar hand juicht ze van plezier. Ze dobbert op een supergrote eenhoorn in het water. Wat een feestbeest!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daphne Van Gerwen (@daphnevangerwen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Gwen van Poorten begaat enorme modeblunder in deze gekke outfit

Het is geen goede dag voor Gwen van Poorten. De brunette praat de hele dag over hoe goed het met haar gaat, maar Gwen slaat de plank écht volledig mis met deze bizarre outfit...

Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien

Fajah Lourens is een van de knapste vrouwen van het land. Dat zie je vooral goed als ze weer een piepklein pakje heeft aangetrokken. 

Video: Romy Monteiro schudt keihard met haar achterste in boevenpakje

Romy Monteiro gaat helemaal los op het podium. De zangeres staat ongegeneerd met haar achterkant te schudden terwijl ze wordt gefilmd...