Dit zijn de 5 beste foto’s van de bloedmooie vrouw van Michael van Gerwen!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het dartseizoen is weer aangebroken en wie is de bekendste Nederlandse darter? Juist! Michael van Gerwen! Maar zijn beeldschone vrouw Daphne mag deze keer ook even in de spotlight staan.

Wie is de prachtige vrouw van Michael van Gerwen?

De bekendste darter van Nederland mag al een tijdje deze prachtige vrouw ook daadwerkelijk zijn vrouw noemen. In 2014 veranderde Daphne Govers haar achternaam in Van Gerwen. Sindsdien zijn de twee ontzettend gelukkig en hebben ze twee kinderen gekregen: Zoë en Mike. Laten we in de naam van liefde en darten maar beginnen met een foto van het koppel samen. Eventjes geleden had de Van Gerwens even tijd met z’n tweetjes en daar maakten ze goed gebruik van. samen maakte ze een uitstapje naar een prachtige plek in Rome. Ze gaan dicht tegen elkaar aan staan voor een romantisch kiekje. Daphne heeft haar haar in een superstrakke paardenstaart gedaan. Ze draagt een lekker strakke broek en een mooi zwart en zacht jasje. Wat een mooie vrouw!
Daphne van Gerwen ligt zonder topje aan het water

Als je getrouwd bent met Michael van Gerwen, zul je wel merken dat het geld binnenstroomt als water. Daar lijkt het in ieder geval wel op. Op de Instagram van Daphne is te zien dat ze regelmatig het strand en de zon opzoeken, maar ook dat ze in de tuin van hun huis een groot zwembad hebben liggen. Dat zwembad ziet er op zichzelf al uit als een heerlijke vakantie bestemming. In de zomer kun je er perfect bruin worden! Daar maakt Daphne natuurlijk ook terecht gebruik van. Op haar Instagram plaatst ze een foto van zichzelf terwijl ze heerlijk aan het zonnen is aan haar eigen zwembad. Haar achterkant is nét te zien en het bovenstukje van haar zwemkleding ontbreekt! Spannende foto hoor, Daphne!
Daphne van Gerwen deelt foto van enorm gebergte

Iedereen die deze beeldschone vrouw een beetje volgt op haar sociale media weet dat ze gek is op zon, zee en strand. Daar hoort natuurlijk bij! Regelmatig komen er dus foto’s voorbij van Daphne in kleine badpakjes of niets verhullende zwemkleren. Daarmee laat ze weinig aan de verbeelding over en benadrukt ze haar prachtige lijf. Een tijdje terug plaatste ze een heerlijke foto van zichzelf in een ieniemini badpakje. De zon schijnt zo op haar lijf dat haar enorme gebergte prachtig wordt belicht. Van dit soort foto’s kunnen we eindeloos genieten!
Daphne van Gerwen neemt groot object tussen haar benen

Het zou je nu niet ontgaan moeten zijn dat de vrouw van Michael van Gerwen een prachtige verschijning is. Niet alleen wij lijken dat te denken, want een tijdje terug mocht ze model staan voor de kledingwinkel LACE in Den Bosch. Voor de fotoshoot mocht ze achterstevoren op een grote stoel gaan zitten in een lekker outfitje. Deze foto wint het misschien wel van de rest, maar dat laten we aan jullie over!
Daphne van Gerwen is een echt feestbeest

Wederom is dit een foto in schaarse zwemkleding. Het lijkt wel een patroon bij Daphne. Wij snappen het wel! Als je het geld hebt, is het ideaal om heerlijk die zon op te zoeken. Deze keer heeft ze de zon lekker gevonden in ons eigen kikkerlandje en geniet ze van de afkoelende wateren in haar eigen achtertuin. Met een drankje in haar hand juicht ze van plezier. Ze dobbert op een supergrote eenhoorn in het water. Wat een feestbeest!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.