Foto: Michael van Gerwen maakt Erik ten Hag belachelijk met viraal bericht op Twitter

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Darter Michael van Gerwen laat weinig heel van Erik ten Hag en zijn nieuwe club Manchester United. Fans smullen van dit bericht op Twitter!

Michael van Gerwen staat niet open voor een transfer naar Manchester United, al zou Erik ten Hag dat volgens ‘bronnen’ erg graag willen. De kale darter pakte een humoristisch Twitterbericht van een gokbedrijf, en maakte zijn eigen geintje richting de nieuwe Nederlandse coach van Manchester United. Ten Hag moet eerst een uitstekend seizoen draaien voor hij Michael van Gerwen weer mag benaderen…

Sneijder, Tiësto en Van Gerwen naar Manchester?

Onlangs deelde het twitter-account ‘Paddy Power’ een opvallende tweet. In deze tweet deelde het account de transferkandidaten die Erik ten Hag op zijn lijstje heeft staan bij zijn nieuwe club Manchester United. Eerst begon de opsomming serieus, maar al gauw bleek dit om een grap te gaan, omdat Erik ten Hag zogenaamd alleen Nederlandse en (oud) Ajax-spelers binnen zou willen halen; “BREAKING: Man Utd’s list of summer transfer targets has been leaked. The leaks confirm the club are interested in signing Frenkie De Jong, Antony, Jurrien Timber, Lisandro Martinez, Jari Litmanen, Wesley Sneijder, Michael Van Gerwen and Tiesto“. Het account vond het onder andere een grappig idee om Jari Litmanen, Wesley Sneijder, Michael van Gerwen en Tiesto toe te voegen aan het lijstje. Een lacherige tweet dus, waarin het account twee ex-voetballers, een darter en een dj toevoegt aan de lijst.

Michael van Gerwen vindt Manchester United te slecht

Michael van Gerwen leek deze tweet ook gezien te hebben, en reageert op zijn beurt ook met een grapje, waar ook weer een kleine sneer richting Erik ten Hag in zit; “I’m a Champions League player, I’m not dropping down“. Hiermee doelt van Gerwen natuurlijk op de slechte prestaties van Manchester United van de afgelopen seizoenen. Spelen in de Champions League lijkt op dit moment tijd ver weg voor de club uit Manchester. Van Gerwen zag hiermee dan ook de optimale kans om een flinke klap uit te delen. Wat vindt Erik ten Hag hiervan?

Erik ten Hag ziet graag oud-spelers terugkeren

Dat Erik ten Hag graag zijn eigen spelers het liefste ziet terugkeren richting hemzelf, lijkt echter niet gelogen. Althans, Nederlandse spelers en (oud) Ajax-spelers lijkt de nieuwe coach van United zich vooral op te richten. Laatst kregen we een kleine indruk van wie er hoogst waarschijnlijk op het lijstje staan, van Erik. We zagen drie vier namen het meest langskomen, en deze hebben allemaal iets gemeen. De eerste naam is natuurlijk Frenkie de Jong. Erik ten Hag ziet de Barcelona-tovenaar graag terugkeren richting zichzelf, om hem te coachen. De twee kennen elkaar natuurlijk goed, en hebben grandioos succes achter de rug met de Champions League van 2018, waar Ajax in de halve finale kwam.

Wie staat écht op verlanglijstje van Ten Hag?

Ook Christian Eriksen zagen we vaak voorbij komen, ook oud-Ajacied natuurlijk, die sinds januari 2022 getekend staat bij de Engelse club Brentford. Eriksen staat bekend als een fantastische voetballer met een goud verleden bij Ajax, en natuurlijk door de verschrikkelijke hartstilstand, die de Deen liet neervallen op het Ek in 2020. Ook zien we Jurriën Timber vaak voorbij komen, als een kanshebber op het lijstje van Ten Hag. Natuurlijk ook Ajacied, dus Ten Hag houdt van spelers waarvan hij zelf de speelstijl al kent. Als laatste hebben we Antony, de 20-jarige Braziliaan die in juli 2020 zijn overstap maakte van Brazilië naar Ajax.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...