VIDEO: Enorme oerkreet Michael van Gerwen na belangrijke finish

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nu er bij Darts geen publiek aanwezig is kunnen we eindelijk eens horen wat Michael van Gerwen precies roept als hij richting het dartbord loopt. Vooral na deze finish liet de darter flink van zich horen…

De Premier League of Darts werd dit jaar vanwege de wereldwijde maatregelen in een ander jasje gestoken. Geen rondreizend darts-circus meer, maar een aantal tjokvolle dagen op dezelfde locatie. Zonder luidruchtig publiek, maar daar trekt Michael van Gerwen zich niks van aan. Nadat hij concurrent De Souza versloeg na een uitstekende wedstrijd slaakte hij een extra luide oerkreet!

Lees ook: Furieuze Michael van Gerwen neemt wraak op Peter Wright

Michael van Gerwen weer in vorm

Na een teleurstellende vorige editie van de Premier League of Darts, na het WK het belangrijkste toernooi in de dartswereld, lijkt Michael van Gerwen eindelijk weer in bloedvorm te verkeren. Zijn start aan de dartscompetitie was verschrikkelijk stroef – zo stroef dat zijn collega’s zich af begonnen te vragen of ‘MVG’ überhaupt nog wel de beste was – maar met zijn meest recente wedstrijd tegen Jose de Souza bewijst hij nog steeds een verschrikkelijk hoog niveau te kunnen halen. Met een enorme lading 180’ers en een magistraal 3-pijlengemiddelde van 104 denderde hij over z’n tegenstander heen. Hij klimt hiermee naar de tweede plek.

Aan Michaels reactie te zien voelt dat goed. Zijn kenmerkende oerkreet leek deze keer nét iets luider dan normaal. In zo’n stille zaal kan je ook eindelijk eens horen wát de kale dartkampioen precies roept als hij richting het bord loopt: het komt neer op ‘Oeaaah, Boeaaah’.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Video: Sophie Bouquet trekt jasje van lichaam voor pikante fotoshoot

Sophie Bouquet is misschien wel een van de knapste actrices van Nederland, maar met deze fotoshoot heeft ze zelfs zichzelf overtroffen!