Soort zoekt soort: dit is waarom Emma Heesters vreemdgaande Wesley Hoedt kon vergeven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Emma Heesters heeft een bijzondere bekentenis begaan. En daarmee laat ze gelijk blijken waarom zij en Wesley Hoedt zo goed bij elkaar passen. 

In een ontroerende onthulling op TikTok heeft de Nederlandse zangeres Emma Heesters iets bijzonders opgebiecht. Ze heeft toegegeven dat ze in een vroegere relatie herhaaldelijk vreemdging. Het nieuwste nummer van Emma Heesters, ‘Haat Me’, werpt hier een bijzondere blik op. De zangeres betuigt haar spijt over bepaalde keuzes die gemaakt zijn. Haar fans vroegen zich af waar het nummer over ging en dankzij de filmpjes die Emma online heeft gezet weten ze dat nu. Die video’s kan je hier en hier bekijken!

Lees ook: Onbegrijpelijk: Bloedmooie Emma Heesters maakt backstage geen indruk op oersaaie gozer

Emma Heesters biecht dapper op wat ze heeft gedaan

In haar TikTok-video spreekt Emma zich moedig uit: “Ik denk niet dat ik ooit zo persoonlijk ben geweest naar jullie toe. Maar ik vind het wel belangrijk dat jullie weten waar het nummer over gaat. Voor mij gaat het over een oude relatie, waarin ik best wel vaak ben vreemdgegaan.” En die uitspraak komt voor veel van haar fans toch echt wel even als een verrassing binnen.

Ging Wesley Hoedt niet vreemd op Emma Heesters?

Wat de hele situatie nou nog even een stukje vreemder maakt, is de huidige partner van Emma Heesters, Wesley Hoedt. Tijdens de breuk vorig jaar tussen de tortelduifjes deden geruchten de ronde over mogelijk vreemdgaan van Wesley. Deze geruchten heeft hij destijds altijd ontkend op zijn Instagram-account: “Tijdens onze hele relatie ben ik Emma nooit ontrouw geweest. Ik zou nooit iets doen om het absolute respect dat ik voor haar heb te ondermijnen.” Maar na wat graven door de verschillende online juice kanalen bleek dat er waarschijnlijk toch wel meer aan de hand was. Het is dus opvallend dat Emma nu zelf aangeeft vaak vreemd te zijn gegaan ooit.

Foto: Emma Heesters laat publiek watertanden met aan onderkant gescheurde jurk

Emma Heesters reflecteert op eigen besluit

De zangeres, die diep geraakt lijkt door haar eigen besluit om ooit vreemd te gaan, heeft  gereflecteerd op de emotionele rollercoaster van die tijd. Ze deelt nu met haar fans hoe dit zo is gekomen en hoe de hele situatie haar heeft gevormd. Ze vindt dat ze sinds die tijd echt is gegroeid als mens. En ook dat kwetsbare stukje van zichzelf deelt ze graag in haar muziek. Ze noemt het een periode van zelfontdekking. Al was ze voornamelijk bezig met het ontdekken van iemand anders in die periode. Misschien dat Wesley en Emma toch beter bij elkaar passen dan je zou verwachten, als je het nieuws rondom beide zo volgt.

Lees ook: Foto: Emma Heesters beleeft dampende ochtend na nacht vol passie met Wesley Hoedt

De fans van Emma Heesters reageren koeltjes

Na deze onthulling zou je verwachten dat fans van de blondine teleurgesteld in haar zouden zijn. Maar die reactie blijft uit. Ze reageren eigenlijk allemaal wel redelijk koeltjes op de hele situatie en vinden het dapper dat Emma een heel nummer wijdt aan haar eigen fouten.

Meer zien van Emma Heesters kan op Instagram

Als je nou nog meer van Emma Heesters wil zien, dan moet je even naar haar Instagram account gaan. Daar heb je namelijk nog veel meer mooie foto’s van de zangeres.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.