Video: Emma Heesters tuit haar lippen en misdraagt zich in vliegtuig

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Zangeres Emma Heesters is zich flink aan het misdragen in het vliegtuig. En dat is natuurlijk even het kijken waard!

De populaire zangeres Emma Heesters zit in het vliegtuig van Dubai naar London en uiteindelijk weer terug naar Nederland. Maar terwijl ze in het vliegtuig zit, is ze zich echt flink aan het misdragen en zorgt ze voor een grote opwinding bij alle fans door haar lippen te tuiten. Wat een mooi plaatje levert dat toch op!

Emma Heesters kan zich niet in bedwang houden tijdens vlucht

Emma Heesters heeft laten zien hoe speels ze eigenlijk wel niet is. Terwijl ze in het vliegtuig zit van Dubai naar Londen doet ze iets onverwachts. Ze doet het scherm van Wesley Hoedt omlaag, die naast haar zit, om verleidelijk naar hem te zwaaien. Jammer genoeg is het geluid gedempt en kunnen we niet horen wat Emma zegt, of dat Wesley misschien iets heeft gezegd tegen Emma. Maar alsnog is dit een filmpje om echt van te genieten! Daarnaast heeft ze ook een prachtige foto geplaatst, terwijl ze in het vliegtuig zit en haar lippen tuit. Wat kan de zangeres haar volgers goed vermaken! Klik snel hier om zelf het filmpje te bekijken!

Emma Heesters

Wesley Hoedt en Emma Heesters weer samen?

De relatie tussen Wesley Hoedt en Emma Heesters is af en toe een grote rollercoaster van emoties! De bekende voetballer had last bepaalde geruchten dat hij vreemd was gegaan op Emma, en daarom hadden ze zelfs een punt achter de relatie gezet. Maar blijkbaar kunnen de twee toch niet zonder elkaar, want ze hebben laatst bekendgemaakt dat ze weer samen zijn! En de relatie lijkt nog sterker dan ooit, wat goed is voor het stelletje! Ook zijn ze weer volop aan het genieten van vakanties, diners, en andere leuke dingen samen. En gelukkig laten ze die prachtige momenten ook zien aan al hun volgers!

Meer zien van Emma Heesters? Dat doe je op Instagram

Emma Heesters plaatst met regelmaal op haar Instagram pagina foto’s en video’s, dus twijfel niet en neem snel een kijkje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol heeft nu al een peperdure auto gekocht voor zijn ongeboren baby (foto’s!)

Het zoontje van Enzo Knol is nog niet eens geboren, maar heeft het al goed voor elkaar. Hij is vóór zijn eerste levensjaar al in het bezit van een Lamborghini Urus...

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...