Video: Emma Heesters laat ze knallen tijdens overdreven verjaardagsfeestje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Emma Heesters heeft een leuk feestje georganiseerd voor haar vriend Wesley Hoedt en dat is natuurlijk een groot festijn geworden. 

De mooie zangeres had een klein feestje georganiseerd voor haar vriend Wesley. En natuurlijk werd dat goed aangepakt. Al hun familie en vrienden waren uitgenodigd om ervoor te zorgen dat het in ieder geval een mooie avond zou worden. Iedereen trok hun mooiste jurkjes en pakken aan. Emma had ook een bijzonder goede outfit aangetrokken om ervoor te zorgen dat haar vriend de hele avond alleen maar ook voor haar zou hebben. En ondanks alle gebeurtenissen is dat nog aardig goed gelukt. Bekijk hier dan ook de outfit van Emma Heesters, om te zien hoe ze er bij liep.

Emma Heesters liet bijna haar mooie vormen uit haar jurk knallen

De champagne was niet het enige wat open geknald werd. De jurk van Emma Heesters had daar ook een beetje last van. Die kon namelijk maar moeilijk de vormen van de mooie blondine binnen houden. Nu is dat ook gewoon lastig als een vrouw een heeft als dat van Emma. Dan is het een stuk moeilijker om alles binnenboord te houden. Maar toch is het de mooie zangeres gelukt om het de hele avond beschaafd te houden. De foto’s en video’s van het mooie feest, worden ook nog eens enorm goed ontvangen door haar fans. Die zijn ontzettend blij met al die content van de mooie zangeres. Want als je Emma op deze manier ziet, dan wordt je daar gewoon blij van.

Emma Heesters heeft verrassing goed voorbereid

Het kostte even wat moeite, maar dat was het uiteindelijk allemaal waard. Emma Heesters is ontzettend blij met het feest wat ze heeft georganiseerd voor Wesley. De avond was voor iedereen een groot succes. De mooie blondine heeft maar weer bewezen dat ze prima weet hoe ze een feestje moet bouwen. Natuurlijk wisten mensen al dat ze dat wel kon, maar nu is het nog maar even extra bevestigd. Met het leuke feestje heeft Emma er weer voor gezorgd dat er een flinke reeks aan mooie foto’s van haar gemaakt is. Die zal ze de komende tijd nog wel met haar volgers delen. Daar kan je dus mooi naar uitkijken.

Emma Heesters steekt tong naar buiten op video

De mooie blondine maakt nog even een leuke video voor haar geliefde Wesley. En op dat filmpje, wat je hier kan bekijken, zie je hoe Emma Heesters haar tong nog even naar buiten steekt. Ze zorgt er weer voor dat ze bijzonder op beeld staat. Met de leuke video is de verjaardag wel helemaal compleet voor Wesley. Die had nooit zo’n geweldig feestje verwacht. Het lijkt er ook op dat iedereen die aanwezig was het geweldig naar hun zin hebben gehad. Emma mag op die manier wel vaker feestjes organiseren. De blondine weet duidelijk wat  ze aan het doen is als het om leuke events gaat. De hele avond lang hebben Emma en haar vrienden nog de boel op stelten gezet met elkaar.

Meer zien van Emma Heesters kan op Instagram

Als je na al die mooie foto’s en filmpjes nog meer van Emma Heesters wil zien, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar staan nog veel meer leuke beelden van de blonde zangeres.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...