Foto: afvaller moet kruipen voor geld in Wie Is De Mol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was weer een spannende aflevering van Wie is de Mol? 2022. Alleen de afvaller van deze week moest eerst flink door het stof. 

Hila Noorzai was de kandidaat die deze week het veld moest ruimen. Helass kon ze de identiteit van de Mol niet achterhalen en dat betekent dat zij deze keer de afvaller is van WIDM. Maar voordat het zover was moest Hila eerst flink door het stof kruipen om geld te vangen voor de pot. En daar had de presentatrice eigenlijk helemaal geen moeite mee. Na de zware opdracht kwam ze het liefste niet meer van de grond af.

Lees ook: Beeldschone Hila Noorzai verklapt met deze foto mogelijk Wie Is De Mol-geheim

Hila heeft alles gegeven voor dit seizoen van WIDM

Hoewel ze misschien niet de eindstreep heeft gehaald, heeft Hila toch echt alles gegeven in dit seizoen van WIDM. Dat zie je wel aan de inzet die ze toonde tijdens deze aflevering. Na net een loodzware opdracht te hebben vervult, kon ze nog net aan kruipen richting het verdiende geld. Het mocht helaas niet baten, want aan het einde van de aflevering moest Hila het programma weer verlaten. En dat leverde een flinke klaagzang op. Hila was erg geliefd bij de andere kandidaten en die vonden het niet leuk dat de vrolijke en opgewekte Hila weer terug naar huis moest. Maar zo werkt het spelletje nu eenmaal. En  hoewel het een groot gemis is voor de groep, gaat de zoektocht naar de Mol gewoon verder.
Hila gaat op haar knieën op foto in WIDM 

Tijdens de aflevering waren er meerdere mooie momenten, maar het moment dat Hila op haar knieën ging zal voor veel mensen nog wel even op hun netvlies blijven hangen. Want ook bij de kijkers thuis is Hila een van de meest geliefde kandidaten van dit seizoen van WIDM. En dat komt natuurlijk deels door haar prachtige uiterlijk en deels door haar leuke en opgewekte karakter. Hila is een van de meest spontane kandidaten in het programma. En dus was het moment dat Hila naar het geld kroop weer een mooi vertoon van haar leuke persoonlijkheid. Hila laat weer eventjes zien waarom ze zo geliefd is. Helaas houdt hier het avontuur wel voor haar op. Maar wat heeft iedereen toch genoten van de avonturen van Hila Noorzai bij Wie is de Mol? 2022.
De zoektocht naar de Mol gaat nog even verder

Nu Hila het programma heeft verlaten gaat de zoektocht naar de Mol vrolijk verder. Maar met steeds minder kandidaten om uit te kiezen, wordt het programma steeds spannender. Want wie kan je nu eigenlijk echt vertrouwen en wie blijkt straks aan het einde van de rit de Mol te zijn, die wekenlang alle opdrachten heeft proberen te saboteren? Met nog een paar afleveringen te gaan wordt de zoektocht naar de Mol alleen maar spannender.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.