Vrouwen Nederlandse Vrouwen ZIEN: Betoverende 'achter de schermen'-foto van Marlijn Weerdenburg bij...

ZIEN: Betoverende ‘achter de schermen’-foto van Marlijn Weerdenburg bij Moltalk

-

ZIEN: Betoverende ‘achter de schermen’-foto van Marlijn Weerdenburg bij Moltalk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

In Moltalk wordt wekelijks nagepraat over Wie Is De Mol?, maar na het zien van deze foto zijn we onze focus op het programma heel even kwijt…

Bijna heel Nederland kijkt al naar Wie Is De Mol?, maar we hebben het idee dat er toch vrij veel mensen afhaken zodra Moltalk begint. Marlijn Weerdenburg laat op deze foto zien wat je precies mist als je die domme beslissing maakt!

Lees ook: Marlijn Weerdenburg geeft ultieme teaser voor Wie Is De Mol?

Moltalk-kijkcijferkanon Marlijn Weerdenburg

Wie wel WIDM kijkt, maar eigenlijk niet zo’n behoefte heeft aan inside info of diepere analyse, wordt op deze manier tóch aangespoord om Moltalk eens een kans te geven. De altijd vrolijke Marlijn Weerdenburg stuitert werkelijk door de studio. Zie het als een lekkere dosis energie op de late zaterdagavond. Tijdens sommige uitzendingen heeft Marlijn bovendien dit soort outfits aan! Dat ziet er op tv goed uit, maar ook achter de schermen doet dit vrolijke jurkje het erg goed. Marlijn schoot een snelle selfie toen de camera’s uit stonden. Betere reclame voor Moltalk bestaat er niet!

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Foto updates

Victoria Koblenko
Nicolette Kluijver
Yvonne Coldeweijer
Carolina Lo Galbo
Sandra Schuurhof

Laatste nieuws

Andre Hazes heeft blik gericht op Maan de Steenwinkel

Tijdens de vrienden van Amstel Live wist Maan het met iedereen goed te vinden. Ze kreeg veel bekijks, voornamelijk van Andre Hazes.

WOW: Victoria Koblenko laat zich zien in spannend LINDA-nummer

De nieuwste LINDA heeft een pikant thema. Victoria Koblenko staat met foto's in het blad. We beloven: zó zag je de actrice nog nooit!

VIDEO: tijd voor ‘nieuwe’ rel bij Veronica Inside?

"Wij haten 'm nog steeds," lacht Johan Derksen terwijl Wilfred Genee veelzeggend grinnikt. Het is duidelijk nog steeds niet helemaal oké tussen de mannen van Veronica Inside...

Geef je mening