Waarom Shelley Vol het leukste OG3NE zusje is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

De zusjes Vol van meidengroep OG3NE zijn stuk voor stuk prachtige dames. Maar toch is Shelley de leukste en dit is waarom!

Het trio Lisa, Amy en Shelley is onafscheidelijk.  De drie zusjes van OG3NE doen alles met elkaar, van samen zingen tot met zijn allen op vakantie. Het is dus lastig om de drie zusjes los van elkaar te zien. Toch is het ene zusje net even wat leuker dan het andere. Shelley steekt echter met vlag en wimpel boven haar twee zussen uit. Dat bleek ook wel uit de poll waar je even geleden op kon stemmen op de Mannenzaken website. Shelley won daar namelijk in de zussenstrijd met 38% van de stemmen! Amy Vol pakte uiteindelijk 33% van de stemmen en Lisa behaalde 30%. Tijd dus om te kijken waarom Shelley de meeste stemmen pakt.

Lees ook: ‘Shelley Vol is leukste OG3NE-zusje’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shelley Vol (@shelleyog3neofficial)

Shelley is de beste danseres

Hoewel alle drie de zusjes natuurlijk mee deden aan Dance Dance Dance kan er maar een de allerbeste zijn. En Shelley bewijst dat zij dat is met haar goede moves op de medley van Jennifer Lopez. Shelley was hier misschien nog iets zwaarder, al was ze natuurlijk toen ook al beeldschoon, maar zelfs in die tijd wist ze de meest sensuele en zwoele dansmoves neer te zetten die zelfs haar zusjes voorbij gingen in talent. Shelley heeft flink aan zichzelf gewerkt in de tussentijd, wat het makkelijker voor haar zou moeten maken om dezelfde verleidelijke danspasjes uit te voeren. Shelley is daarmee waarschijnlijk dus de beste danseres van de drie.

De Natural look van Shelley

Ook zonder of met weinig make-up ziet Shelley er nog steeds beeldschoon uit. Waar sommige vrouwen uren achter een spiegel moeten staan om er fatsoenlijk uit te zien, heeft Shelley dat gelukkig helemaal niet nodig. Ze is van nature al zo mooi, dat er geen dikke lagen make-up over heen hoeven. Shelley staat de natural look namelijk net zo goed. Shelley heeft een bepaalde onschuld over zich heen waar menig mannenhart van smelt. Zeg nou zelf, met deze dame zou je toch best een keer een kopje koffie willen drinken?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shelley Vol (@shelleyog3neofficial)

Shelley is het meest sportief van de zusjes

Natuurlijk zien Amy, Lisa en Shelley er alle drie geweldig uit. Van dag en nacht optreden, repeteren en danspasjes oefenen blijf je goed in conditie. Maar Shelley ziet er ook een klein beetje uit alsof ze haar twee zussen met één arm op kan tillen. En dat is compleet te danken aan alle vrije uren die Shelley besteed aan trainen. Sporten is sinds vorig jaar haar hobby geworden. Ze vindt het heerlijk om fysiek bezig te zijn. Helemaal als het resultaat is dat ze er beter dan ooit tevoren uit ziet. Shelley heeft wel een flink zware routine als het om trainen aan komt. Ze is dan ook nog eens het stoerste zusje van de drie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shelley Vol (@shelleyog3neofficial)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen in een strak geel pakje is de mooiste foto

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's. Maar de foto van haar in een geel pakje is het allermooist.

Nikkie plessen deelt weer foto met extreme outfit

Nikkie Plessen is de koningin van de pikante outfits. De ontwerpster, onderneemster en voormalig actrice deelt weer een van haar extreme outfits. 

Eva Jinek bombardeert zichzelf tot knapste schrijver met deze nieuwe foto

Eva Jinek heeft veel te vertellen. En omdat ze dat niet allemaal in een uurtje kwijt kan schreef  ze een spannend boek.