Emma Heesters speelt graag met ballen op nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters is continu bezig met het bedenken van nieuwe muziek. En het lijkt er op dat ze met haar nieuwe, spannende foto weer nieuw werk aankondigt.

Zangeres Emma Heesters is heel goed bezig de laatste tijd. Haar hit single Rendez-Vous staat in zowel de Nederlandse als de Belgische hitlijsten helemaal boven aan. En Emma besluit om op dat succes door te pakken. Haar nieuwe nummer wordt waarschijnlijk een samenwerking met oude bekende Ronnie Flex. En Emma kondigt dat op geheel eigen wijze aan. Ze gaat er namelijk voor op de foto in een spannend tennispakje. Het past ook wel goed, aangezien Emma bekend staat als een avontuurlijk en sportief type. Tennisspeelster Emma speelt waarschijnlijk erg graag met haar racket en ballen, ook als de fotoshoot klaar is.

Lees ook: Emma Heesters is positief in zilveren legging

De meest zwoele tennisclub van Nederland

Emma is de meest zwoele tennisclub van Nederland gestart. In haar korte en erg verleidelijke rokje staat ze klaar om alle ballen terug het net over te kaatsen. Emma weet wel raad met al die aanvliegende ballen. Ze is dan ook niet bezorgd en staat volkomen ontspannen op de baan. Haar donkere oogschaduw maakt haar zwoele blik nog even iets intenser. Maar hoewel ze erg ontspannen erbij staat, moet ze haar tegenstander niet onderschatten. Ronnie Flex staat namelijk al klaar om het balletje hard op te gooien. Een goed koppel dus, aan elkaar . Tussen de twee ontstaat een hoop passie en emotie. Hopelijk niet alleen in hun potje tennis, maar ook in de nieuwe track die ze waarschijnlijk aan het produceren zijn. Houdt de volgende tijd #Meisjezondernaam goed in de gaten als je meer te weten wilt komen over deze vette samenwerking.
Emma en Ronnie zijn goud duo

Het is niet de eerste keer dat Emma Heesters en Ronnie Flex de handen ineen slaan om een muzikaal meesterstuk te maken. Ze werkten eerder al samen aan de gigantische hit Alles wat ik mis en blijkbaar smaakte die samenwerking naar meer. Emma brengt haar talentvolle stembanden en rauwe aantrekkingskracht en Ronnie zorgt voor de goede beats en catchy lyrics. Een niet-te-stoppen team dus. De samenwerking ligt misschien niet gelijk voor de hand, maar het duo Emma en Ronnie is een perfecte combinatie die de ene na de andere gouden plaat op gaat leveren.
Wat heeft Emma nog in petto?

Samen met Ronnie maakt Emma dus een nieuw nummer, maar de getalenteerde zangeres kijkt altijd verder dan slechts één project. Ongetwijfeld heeft ze de komende grote projecten dan ook al uitgestippeld. Er staat waarschijnlijk voor de winter ook nog wel een nieuw nummer op de planning. Emma is een hit-machine, die niet stopt voordat ze aan de absolute top staat van muzikaal Nederland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...