Emma Heesters speelt graag met ballen op nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters is continu bezig met het bedenken van nieuwe muziek. En het lijkt er op dat ze met haar nieuwe, spannende foto weer nieuw werk aankondigt.

Zangeres Emma Heesters is heel goed bezig de laatste tijd. Haar hit single Rendez-Vous staat in zowel de Nederlandse als de Belgische hitlijsten helemaal boven aan. En Emma besluit om op dat succes door te pakken. Haar nieuwe nummer wordt waarschijnlijk een samenwerking met oude bekende Ronnie Flex. En Emma kondigt dat op geheel eigen wijze aan. Ze gaat er namelijk voor op de foto in een spannend tennispakje. Het past ook wel goed, aangezien Emma bekend staat als een avontuurlijk en sportief type. Tennisspeelster Emma speelt waarschijnlijk erg graag met haar racket en ballen, ook als de fotoshoot klaar is.

Lees ook: Emma Heesters is positief in zilveren legging

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

De meest zwoele tennisclub van Nederland

Emma is de meest zwoele tennisclub van Nederland gestart. In haar korte en erg verleidelijke rokje staat ze klaar om alle ballen terug het net over te kaatsen. Emma weet wel raad met al die aanvliegende ballen. Ze is dan ook niet bezorgd en staat volkomen ontspannen op de baan. Haar donkere oogschaduw maakt haar zwoele blik nog even iets intenser. Maar hoewel ze erg ontspannen erbij staat, moet ze haar tegenstander niet onderschatten. Ronnie Flex staat namelijk al klaar om het balletje hard op te gooien. Een goed koppel dus, aan elkaar gewaagd. Tussen de twee ontstaat een hoop passie en emotie. Hopelijk niet alleen in hun potje tennis, maar ook in de nieuwe track die ze waarschijnlijk aan het produceren zijn. Houdt de volgende tijd #Meisjezondernaam goed in de gaten als je meer te weten wilt komen over deze vette samenwerking.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NORI (@ronnieflex)

Emma en Ronnie zijn goud duo

Het is niet de eerste keer dat Emma Heesters en Ronnie Flex de handen ineen slaan om een muzikaal meesterstuk te maken. Ze werkten eerder al samen aan de gigantische hit Alles wat ik mis en blijkbaar smaakte die samenwerking naar meer. Emma brengt haar talentvolle stembanden en rauwe aantrekkingskracht en Ronnie zorgt voor de goede beats en catchy lyrics. Een niet-te-stoppen team dus. De samenwerking ligt misschien niet gelijk voor de hand, maar het duo Emma en Ronnie is een perfecte combinatie die de ene na de andere gouden plaat op gaat leveren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Wat heeft Emma nog in petto?

Samen met Ronnie maakt Emma dus een nieuw nummer, maar de getalenteerde zangeres kijkt altijd verder dan slechts één project. Ongetwijfeld heeft ze de komende grote projecten dan ook al uitgestippeld. Er staat waarschijnlijk voor de winter ook nog wel een nieuw nummer op de planning. Emma is een hit-machine, die niet stopt voordat ze aan de absolute top staat van muzikaal Nederland.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!