Marieke Elsinga is beeldschone keukenprinses in Instagram foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is de absolute koningin van de radio, maar wist je dat ze daarnaast ook een echte keukenprinses is?

Presentatrice Marieke Elsinga viert zomers feestje op Instagram foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke kijkt af bij Miljuschka

De beeldschone Marieke duikt regelmatig de keuken in om lekkere gerechten te maken. Nu had ze een buurtfeest, maar ze wist nog niet wat ze daarvoor zou gaan bereiden. Gelukkig sprak ze een paar dagen daarvoor niemand minder dan

Marieke heeft een buurtfeest

Marieke kreeg deze week een uitnodiging voor een buurtborrel. En dat vond ze natuurlijk hartstikke leuk. Ze moest alleen wel zelf iets meenemen. En de doorgewinterde keukenprinses vond dat een mooie uitdaging om iets bijzonders op tafel te zetten. wel iets kleins, want om nu gelijk een hele pan eten meet te nemen, dat is wellicht ook wat overdreven. Dan ben je straks de enige die moeite heeft gedaan. Iets kleins moest het dus worden, maar wel een gerechtje waar lekker van te smullen valt, goed past bij de borrel en wat leuk was om te maken. Na even nadenken wist Marieke het; Gevulde eieren. Die had ze ook nog nooit gemaakt, dus dat was een leuke uitdaging voor haar.

Marieke is handig met een spuitbus

Na alle ingrediënten in huis te hebben gehaald, ging Marieke aan de slag. Het ging de keukenprinses allemaal vrij gemakkelijk af en voor dat ze er erg in had stond ze met een flinke spuitbus in haar handen. En daar leek Marieke totaal geen moeite mee te hebben. Wat een pro is het ook.

De hele buurt genoot van de liefde van Marieke

Binnen aanzienlijke tijd waren de eitjes van Marieke klaar om uitgedeeld te worden. En daar had ze flink wat tijd en energie in gestoken en natuurlijk een hoop liefde. Daar moet de buurt wel van genoten hebben!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!