Marieke Elsinga is beeldschone keukenprinses in Instagram foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga is de absolute koningin van de radio, maar wist je dat ze daarnaast ook een echte keukenprinses is?

Presentatrice Marieke Elsinga viert zomers feestje op Instagram foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke kijkt af bij Miljuschka

De beeldschone Marieke duikt regelmatig de keuken in om lekkere gerechten te maken. Nu had ze een buurtfeest, maar ze wist nog niet wat ze daarvoor zou gaan bereiden. Gelukkig sprak ze een paar dagen daarvoor niemand minder dan

Marieke heeft een buurtfeest

Marieke kreeg deze week een uitnodiging voor een buurtborrel. En dat vond ze natuurlijk hartstikke leuk. Ze moest alleen wel zelf iets meenemen. En de doorgewinterde keukenprinses vond dat een mooie uitdaging om iets bijzonders op tafel te zetten. wel iets kleins, want om nu gelijk een hele pan eten meet te nemen, dat is wellicht ook wat overdreven. Dan ben je straks de enige die moeite heeft gedaan. Iets kleins moest het dus worden, maar wel een gerechtje waar lekker van te smullen valt, goed past bij de borrel en wat leuk was om te maken. Na even nadenken wist Marieke het; Gevulde eieren. Die had ze ook nog nooit gemaakt, dus dat was een leuke uitdaging voor haar.

Marieke is handig met een spuitbus

Na alle ingrediënten in huis te hebben gehaald, ging Marieke aan de slag. Het ging de keukenprinses allemaal vrij gemakkelijk af en voor dat ze er erg in had stond ze met een flinke spuitbus in haar handen. En daar leek Marieke totaal geen moeite mee te hebben. Wat een pro is het ook.

De hele buurt genoot van de liefde van Marieke

Binnen aanzienlijke tijd waren de eitjes van Marieke klaar om uitgedeeld te worden. En daar had ze flink wat tijd en energie in gestoken en natuurlijk een hoop liefde. Daar moet de buurt wel van genoten hebben!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!