De mooiste Instagram foto’s van verslaggeefster Sandra Schuurhof

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Sandra Schuurhof is niet alleen een van de beste verslaggeefsters en presentatrices van Nederland, ze is ook nog eens een van de leukste. Kijk maar naar haar Instagram voor het bewijs. 

Ze is een van de betere verslaggeefsters en presentatrices van het land: Sandra Schuurhof! Deze powervrouw laat zich door niks en niemand uit het veld slaan. Als een van de vaste gezichten van het SBS6 programma Hart van Nederland brengt ze het laatste grote en lokale nieuws bij de mensen thuis. En dat is hartstikke fijn, want een half uurtje per avond naar Sandra kijken, daar wordt een mens vrolijk van. Dat merk je ook wel aan haar vele volgers op Instagram, waar ze de ene na de andere mooie foto plaatst. En daarvan zijn dit de allerleukste!

Lees ook: Sandra Schuurhofs pikante werkdag

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Schuurhof (@sandra_schuurhof)

Knus op haar stoel

Normaal krijg je altijd een hele vlotte en uiterst vrolijke Sandra voor je kiezen, maar af en toe dan verkiest Sandra toch een beetje meer rust. Dan gaat ze in een haar zen modus en kan niemand haar meer storen. Maar zelfs als ze zich comfortabel kleed, weet ze niet te verslonzen. Zelfs in volledige ontspanning weet Sandra er nog verleidelijk uit te zien. Niks trainingsbroek en dikke trui, maar een zachte, goed passende outfit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Schuurhof (@sandra_schuurhof)

Heldin voor en achter de camera

Niet alleen voor de camera weet Sandra haar mannetje te staan, maar ook achter de camera weet ze zich aardig te redden. Dat moet ook wel als je zoveel ervaring heeft als zij. Van redactie werk tot zelf aan de knoppen, Sandra kan het allemaal. Niet alleen een knap koppie dus, maar een echt multi-talent die alles onder de knie heeft.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Schuurhof (@sandra_schuurhof)

De verleidelijke jurk van Sandra

Soms dan is het ook even nodig om jezelf op je mooist aan te kleden. En laat Sandra daar nou enorm goed in zijn. In een van haar meest verleidelijke jurkjes komt ze even goed voor de dag. Sandra weet als geen ander hoe belangrijk haar look is voor de kijkcijfers, dus doet ze haar uiterste best om er altijd op haar mooist bij te lopen. En in jurkjes als dit, gaat dat heel goed.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Schuurhof (@sandra_schuurhof)

Sandra in het wit

Meestal heeft ze de meest uitgesproken kleurtjes aan, maar af en toe zijn de outfits van Sandra wat meer klassiek. Zo loopt ze er op onderstaande foto bij als een modern sneeuwwitje, met haar mooie, lange zwarte haren. Met ogen die je in je ziel aankijken en een van de mooiste glimlachen van Nederland is Sandra eigenlijk een moderne prinses. Maar wel eentje die benaderbaar is, met humor en een gezellige persoonlijkheid.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Schuurhof (@sandra_schuurhof)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amy Vol van OG3NE geeft volgers een intiem kusje op foto

Amy Vol is het meest spontane en vrolijke zusje van meidengroep OG3NE. Ze blaast een lief kusje richting al haar volgers. 

Deze foto van Nikkie Plessen red jouw saaie zondag

Nikkie Plessen is alles behalve saai. Daarom is haar leuke foto het ultieme redmiddel tegen een saaie zondag!

Romy Monteiro valt op met foto in spannende blouse

Romy Monteiro is heel goed in het plaatsen van spannende en opvallende foto's. Haar nieuwste foto doet precies dat!