Foto: De blonde Kelly Mexy verovert Instagram met uitdagende foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie ooit op TikTok zit heeft de blonde bombshell zeker voorbij zien komen: Kelly Mexy is één van de bekendste Nederlandse influencers en is niet te misen op het platform. Ook op Instagram maakt ze de boel onveilig in wilde jurkjes… 

De 30-jarige Kelly Mexy verovert social media als TikTok, Instagram en Snapchat op een indrukwekkende snelheid. Met haar humoristische videos en grote dosis zelfspot heeft Kelly in een mum van tijd honderden duizenden volgers aangetrokken. Ook haar Instagram barst van de thirsty volgers en wij snappen het volledig. De blonde influencer verwent haar volgers regelmatig met onthullende posts en doorschijnende jurkjes en ook deze keer blijft er weinig aan de verbeelding over…

Kelly Mexy in wild jurkje op Instagram

Je kunt niet om de beeldschone Kelly Mexy heen op social media als Instagram en TiKTok. Op Instagram volgen ruim 100 duizend mensen haar en dit nummer is bijna vier keer zoveel op TikTok. De Amsterdamse staat bekend om haar humoristische videos en beauty & fashion content, waar ze prachtige outfits op een nog mooier lijf showt. Ook deze keer wisten fans niet of ze naar het jurkje of naar Kelly moesten vragen. De bloedmooie Kelly Mexy showde haar strakke lijf in een strakker jurkje met een wilde tijgerprint en de comments waren razend enthousiast: “Hot hot” en “WAUW!”. Kelly liet ook haar ruige kant wat zien in een nieuw litteken, maar wie of wat haar te pakken gehad heeft gaf de influencer geen duidelijkheid over. De nieuwe toevoeging doet gelukkig niet tekort aan Kelly’s schoonheid: “Badass meid super lekker”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelly Mexy (@kellymexy)

Wie is Kelly Mexy?

Kelly Mexy is een rising star tussen de Nederlandse influencers. De 30-jarige TikTokker werd bekend nadat ze een Tiktok maakte waarin ze de grap maakte dat ze op vakkenvullers viel. Met haar gezonde dosis nuchtere humor en zelfspot veroverde ze razendsnel social media en is sindsdien een van de grootste TikTokkers van het land. Kelly’s video’s met kat Mexy zijn razend populair en ook haar sketches over het Amsterdamse dating leven en de filmpjes waarin ze danst met daklozen doen het goed. Kelly Mexy is een geboren performer, wat ze zelft ook aangeeft in een interview met LINDA.meiden: “”Ik stond graag op het podium en vond niks leuker dan zingen, dansen en/of toneelspelen. Dat entertainen en vermaken zit gewoon in mijn bloed”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelly Mexy (@kellymexy)

Wat deed Kelly Mexy vóór TikTok?

Kelly Mexy is onderhand 30 jaar en is sinds 2020 actief op TikTok en social media. Ze is geboren en getogen in Amersfoort maar verhuisde na een reeks vervelende gebeurtenissen naar hoofdstad Amsterdam. Aan Linda.meiden vertelde Kelly meer. “Ik ben geboren en getogen in Amersfoort en ben op een gegeven moment alleen verhuisd naar Amsterdam. Eigenlijk ben ik Amersfoort een beetje ontvlucht; ik ging met de verkeerde mensen om en raakte daardoor verzeild in nare situaties. Dat beïnvloedde mijn leven heel erg.” De hete influencer heeft zeker een stoere kant merken we wel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelly Mexy (@kellymexy)

Ook heeft Kelly Mexy lange tijd in Thailand gewoond. Naar eigen zeggen woonde ze de ene keer in Nederland en de andere keer weer in Thailand. Wat een wereldreiziger! Op haar TikTok platform verteld ze verder niet veel over haar jeugd. Wel gaf ze aan dat ze heel blij is nu toch in de entertainment te werken. Voor TikTok werkte Kelly bij een deurwaarderskantoor waar ze weinig vermaak kon bieden. Gelukkig kan Kelly haar humor nu wel kwijt op social media.

Ging Kelly Mexy vreemd met een 17-jarige jongen?

Wie haar volgt op social media weet dat Kelly Mexy weinig los laat over haar privéleven. Echter kwam Kelly laatst in opspraak door wat ze in haar vrije tijd uitspookt. Heel TikTok volgde het drama: is de toen 29-jarige Kelly Mexy vreemd gegaan met een jongen van 17? Kelly kwam onder vuur te liggen over haar zoen met de minderjarige jongen. De ex-vriendin van de jongen verspreidde toentertijd een berucht filmpje waar het gerucht mee los kwam. Zo vertelde ze dat haar ex-vriendje met Kelly afsprak in de sportschool en werd het stel zoenend op een terras gezien. Enkele dagen en duizenden reacties later reageerde Kelly Mexy op Instagram. Ze vertelde dat het een “verzonnen verhaal” is dat “volledig uit z’n verband is getrokken”. Zo zat ze alleen met een groepje vriendinnen op het terras en was de ontmoeting met de jongen een doodnormale begroeting van niet langer dan vijf minuutjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...