Foto: De blonde Kelly Mexy verovert Instagram met uitdagende foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie ooit op TikTok zit heeft de blonde bombshell zeker voorbij zien komen: Kelly Mexy is één van de bekendste Nederlandse influencers en is niet te misen op het platform. Ook op Instagram maakt ze de boel onveilig in wilde jurkjes… 

De 30-jarige Kelly Mexy verovert social media als TikTok, Instagram en Snapchat op een indrukwekkende snelheid. Met haar humoristische videos en grote dosis zelfspot heeft Kelly in een mum van tijd honderden duizenden volgers aangetrokken. Ook haar Instagram barst van de thirsty volgers en wij snappen het volledig. De blonde influencer verwent haar volgers regelmatig met onthullende posts en doorschijnende jurkjes en ook deze keer blijft er weinig aan de verbeelding over…

Kelly Mexy in wild jurkje op Instagram

Je kunt niet om de beeldschone Kelly Mexy heen op social media als Instagram en TiKTok. Op Instagram volgen ruim 100 duizend mensen haar en dit nummer is bijna vier keer zoveel op TikTok. De Amsterdamse staat bekend om haar humoristische videos en beauty & fashion content, waar ze prachtige outfits op een nog mooier lijf showt. Ook deze keer wisten fans niet of ze naar het jurkje of naar Kelly moesten vragen. De bloedmooie Kelly Mexy showde haar strakke lijf in een strakker jurkje met een wilde tijgerprint en de comments waren razend enthousiast: “Hot hot” en “WAUW!”. Kelly liet ook haar ruige kant wat zien in een nieuw litteken, maar wie of wat haar te pakken gehad heeft gaf de influencer geen duidelijkheid over. De nieuwe toevoeging doet gelukkig niet tekort aan Kelly’s schoonheid: “Badass meid super lekker”.
Ook heeft Kelly Mexy lange tijd in Thailand gewoond. Naar eigen zeggen woonde ze de ene keer in Nederland en de andere keer weer in Thailand. Wat een wereldreiziger! Op haar TikTok platform verteld ze verder niet veel over haar jeugd. Wel gaf ze aan dat ze heel blij is nu toch in de entertainment te werken. Voor TikTok werkte Kelly bij een deurwaarderskantoor waar ze weinig vermaak kon bieden. Gelukkig kan Kelly haar humor nu wel kwijt op social media.

Ging Kelly Mexy vreemd met een 17-jarige jongen?

Wie haar volgt op social media weet dat Kelly Mexy weinig los laat over haar privéleven. Echter kwam Kelly laatst in opspraak door wat ze in haar vrije tijd uitspookt. Heel TikTok volgde het drama: is de toen 29-jarige Kelly Mexy vreemd gegaan met een jongen van 17? Kelly kwam onder vuur te liggen over haar zoen met de minderjarige jongen. De ex-vriendin van de jongen verspreidde toentertijd een berucht filmpje waar het gerucht mee los kwam. Zo vertelde ze dat haar ex-vriendje met Kelly afsprak in de sportschool en werd het stel zoenend op een terras gezien. Enkele dagen en duizenden reacties later reageerde Kelly Mexy op Instagram. Ze vertelde dat het een “verzonnen verhaal” is dat “volledig uit z’n verband is getrokken”. Zo zat ze alleen met een groepje vriendinnen op het terras en was de ontmoeting met de jongen een doodnormale begroeting van niet langer dan vijf minuutjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.