Foto: Katja Schuurman laat haar wapenfeiten vrij in loszittend zomerjurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman laat zich weer eens van haar beste kant zien. Ze gooit haar geheime wapens in de strijd en dat ziet er goed uit!

Wat is Katja Schuurman toch een ongelooflijk mooie vrouw. Dat zie je maar weer aan de foto’s die ze online zet. Als er een vrouw is die perfect op de foto staat, dan is het Katja Schuurman wel. Met haar nieuwste kiekje weet ze precies de juiste toon aan te slaan bij haar volgers. Die smelten bijna helemaal weg tijdens het bekijken van het mooie plaatje. En kan je ze ongelijk geven? Want de foto van Katja is zo heet, dat je er een ijsberg mee zou kunnen laten smelten. Bekijk de leuke foto hier!

Lees ook: Foto: Katja Schuurman laat eindelijk zien hoe ze aan die prachtige looks komt!

Het zomerse jurkje van actrice Katja Schuurman

Met haar mooie jurkje weet Katja natuurlijk wel weer alle aandacht op zich te focussen. Daar is de dame met de mooi krullen namelijk ontzettend goed in. De leuke actrice weet als geen ander hoe ze een plaatje moet maken wat uiterst prikkelend werkt. Dat merk je ook aan haar foto die ze deelt. Daar heeft ze haar jurk zo ver open zitten dat je bijna bang bent dat er wat uit gaat vallen. Maar het gaat allemaal natuurlijk goed. Katja heeft veel ervaring met dit soort pakjes en zorgt er dan ook voor dat ze een foto maakt die staat als een huis. Met haar geweldige foto weet ze de harten van de Nederlandse mannen wel weer flink te veroveren. En daar is het natuurlijk stiekem wel een beetje om te doen.

Lees ook: Video: Katja Schuurman deelt zomaar verboden beelden op Instagram

Katja Schuurman deelt beelden uit de oude doos

Natuurlijk deelt Katja Schuurman niet alleen maar recente beelden op haar social media. De mooie dame draait al wel even mee en deelt dan ook steeds meer foto’s van haar gloriedagen. Al zou je dat moeilijk zeggen, want de mooie actrice is maar weinig veranderd. Ze ziet er nog steeds echt geweldig uit. Ze weet met haar foto’s nog altijd flink indruk te maken op de Nederlandse mannen. Die smullen van elk kiekje dat Katja hun kant op gooit. En met al die mooie foto’s wordt het wel heel erg lastig om deze dame niet leuk te vinden. Toch zijn er nog steeds mensen die niets van Katja willen weten. En daar snappen we maar niks van. Want met zulke mooie looks, kan je toch alleen maar genieten van de actrice?

Katja deelt online veel met haar fans

De mooie actrice deelt natuurlijk ontzettend veel met haar fans. Die zijn haar ontzettend dankbaar voor alle leuke beelden die ze met hen deelt. Het motiveert Katja gelijk weer om nieuwe beelden te schieten voor haar volgers. Het maakt ook niet uit waar Katja is, zolang ze de kans heeft nieuwe foto’s te maken, dan neemt ze die kans. En dat levert al die leuke kiekjes op die je gewend bent van de mooie actrice.

Op Instagram zie je nog veel meer van Katja Schuurman

Natuurlijk heeft de actrice nog veel meer mooie foto’s. En die zie je allemaal op haar Instagram profiel!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!