Foto: Actrice Bo Maerten maakt volgers helemaal gek met verleidelijk kiekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Bo Maerten is niet te verlegen om zichzelf te laten zien aan haar volgers en fans. Deze keer heeft ze wederom een heerlijk verleidende foto geplaatst waarmee ze haar volgers helemaal wild maakt.

Bo Maerten maakt volgers verliefd met deze foto

Bo Maerten staat er wel een beetje om bekend dat ze graag haar deelt met mensen. Zo is ze al een paar keer zonder topje gezien in films. Ook op haar Instagram laat ze er geen gras over groeien. Ze heeft een prachtig lijf en dat mag de rest van de wereld ook weten! Op een foto die ze onlangs op haar sociale media heeft gedeeld, is wederom te zien dat Bo niet bang is om zichzelf te laten zien. In een ontzettend laag uitgesneden jurkje staat ze geposeerd voor een soort schuur. In haar handen heeft ze een grote hoed van stro. De blik van Bo, die overigens niet de camera inkijkt, is intens en geeft een spannend gevoel aan de gelukkige kijker. Ook in de reacties lijken mensen betoverd. Zo reageert Jim Bakkum met: “Wow” en eindigt hij met twee emoji’s met hartjesogen. Neem je de tijd om te scrollen door de reacties, dan zul je bijna alleen maar soortgelijke reacties tegenkomen als die van Jim. Je bent een prachtvrouw, Bo!
Bo Maerten en kind Moos gieren om gevaarlijke vis

Bo Maerten is al een tijdje mama. Ze heeft sinds iets langer dan een jaar haar allerliefste schat mogen verwelkomen in deze wereld. De actrice en haar kleine Moos zijn onafscheidelijk. Mama moet uiteraard ook regelmatig leuke dingen doen met Moos. Onlangs plaatste ze een foto van zichzelf met haar lieveling. Samen zijn ze aan het kijken naar piranhas. Zowel Moos als Bo zien er intens gelukkig uit met op beide gezichten een lach van oor tot oor. Dit ziet eruit alsof het nu Moos zijn lievelingsactiviteit is! Dat worden meer tripjes naar de dierentuin, Bo. In de reacties genieten mensen van het geluk dat van de foto afspat. “Dat geluk is alles”, zegt iemand. Een ander reageert met: “Ik weet al wat hij krijgt voor z’n tweede verjaardag”.
Lieke van Lexmond en Bo Maerten gillen het uit

Bo Maerten en Lieke van Lexmond spelen in de film Zwanger & Co. De film gaat over vrouwen die graag zwanger willen worden en het leven van die gezinnen en vrouwen. De twee prachtige actrices kunnen het goed met elkaar vinden, blijkt uit een foto die Bo onlangs op haar sociale media heeft geplaatst. Op de zwart-wit foto zitten de twee naast elkaar en gillen ze het uit van het gieren. Het is een prachtig plaatje om naar te kijken. Beide dames hebben een hele mooie lach. Het kiekje ziet er ook nog eens heerlijk oprecht uit en niet in scène gezet. De film Zwanger & Co is momenteel nog steeds te zien in de bioscoop.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.