Viviënne van den Assem is Marieke Elsinga te slim af

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Fans van presentatrices Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem opgelet! RTL heeft bekend gemaakt dat het misdaadprogramma Crime Desk een tweede seizoen krijgt, maar dan wel zonder presentatrice Marieke Elsinga.

Marieke Elsinga wordt vervangen

We komen helaas met slecht nieuws voor de fans van Marieke Elsinga. De presentatrice zal namelijk niet te zien zijn in het tweede seizoen van het misdaadprogramma Crime Desk, dat iedere maandag op RTL5 te zien is. De reden voor het vertrek van Marieke bij het misdaadprogramma is dat het haar allemaal even teveel werd. Haar radioshow bij Qmusic, werkzaamheden voor RTL Boulevard en haar deelname als jurylid bij I Can See Your Voice zorgden ervoor dat Marieke haar rol als presentatrice van Crime Desk helaas moest afstaan. Maar, niet getreurd! RTL heeft namelijk de ideale vervangster gevonden!

De ideale vervangster

Niemand minder van RTL Boulevard-presentatrice Vivienne van den Assem zal het stokje van Marieke overnemen als presentatrice van Crime Desk. Een hele eer, aldus Vivienne zelf. Zo vertelde ze in het persbericht: ”Ik kijk er naar uit om dit programma te maken, samen met de absolute top van de Nederlandse misdaadjournalistiek. Het is voor mij persoonlijk een mooie toevoeging op RTL Boulevard, waar dit soort onderwerpen altijd mijn nieuwsgierigheid wekken.”.

Een tweede kans voor Crime Desk

Crime Desk met presentatrice Vivienne van den Assem is al vanaf maandag 8 maart te zien op RTL5. Het misdaadprogramma krijgt met het een tweede seizoen dan ook een tweede kans. De kijkcijfers van het eerste seizoen waren dan ook niet bepaald om over naar huis te schrijven. Zo keken er slechts 248.000 mensen naar de laatste aflevering van seizoen 1. Volgens RTL is Crime Desk met Vivienne als presentatrice in ieder geval nog tot en met april te zien.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Crime Desk (@rtlcrimedesk)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.