NETFLIX: De documentaire over een van de grootste voetballers ooit: Pelé

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een van de beste voetballers ooit, zo zien mensen Pelé vaak. In deze gloednieuwe documentaire krijg je een zeldzaam inkijkje in het leven van Pelé. 

De discussie is er al jaren lang, wie is nu de beste voetballer ooit? Tegenwoordig is het natuurlijk de discussie of het nou Messi of Ronaldo is, maar Pelé hoort volgens vele ook bij de beste voetballers aller tijden. In deze documentaire hoor je van Pelé zelf hoe hij zijn weg naar de top heeft ervaren.

Lees ook: Netflix: Op deze datum komt Drive To Survive seizoen 3

Het Braziliaanse voetbalicoon Pelé

In deze documentaire zie je hoe Pelé als groot talent uit Brazilië indruk maakte over heel de wereld. Als Pelé verteld over zijn laatste WK die hij speelde voor Brazilië wordt hij erg emotioneel. Pelé won 3 keer het wereldkampioenschap. Dit is tot de dag van vandaag nog steeds niemand gelukt. Pelé bezorgde ook zijn club Santos succes na succes, zo won hij het ene naar het andere kampioenschap voor het Santos en groeide hij zo langzaam uit tot de held van de club.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pelé (@pele)

De documentaire voor echte voetballiefhebbers

Ben je een echte voetballiefhebber? Dan weten we zeker dat je er na het zien van de trailer naar uitkijkt om deze Netflix docu te gaan kijken! In de trailer komt er al een aantal indrukwekkende beelden voorbij van een van de grootste voetballers ooit. Deze documentaire is gemaakt door de beroemde documentairemaker Kevin Macdonald en zal dus gegarandeerd een pareltje van een documentaire zijn.

Een inkijkje in het leven van Pelé

In deze documentaire krijg je een beeld van hoe Pelé zelf zijn carrière heeft ervaren. Je ziet hoe hij van groot talent in Brazilië uitgroeide tot een van de grootste voetballers ter wereld. Daarnaast is Pelé ook erg openhartig in deze documentaire. Zo vertelt hij bijvoorbeeld over hoe hij zijn laatste WK heeft ervaren. Daarnaast spreekt de voetballer ook over zijn leven in de spotlights, iets waar hij in tegenstelling tot een aantal andere voetballers wél enorm van genoot. Ben jij een echte voetballiefhebber dan is deze documentaire echt iets voor jou!

De documentaire Pelé is vanaf nu op Netflix te zien!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Wijndrinkende Nikkie Plessen laat zien wat goed trekken is

Nikkie Plessen is altijd druk in de weer met haar eigen kledingmerk. Maar soms zit het niet zo lekker.

Foto: Anna Nooshin droomt van mond-op-mond met Kim Feenstra

Anna Nooshin kan de laatste tijd maar aan één ding denken en dat is mond-op-mond met de knappe Kim Feenstra.

Deze 4 beeldschone vrouwen maken Westworld seizoen 4 op HBO Max een must-watch

Westworld is terug van weggeweest! De fantastische sci-fi show keert weer terug naar HBO Max en dat betekent dat je van al deze mooie vrouwen mag genieten.