NETFLIX: De documentaire over een van de grootste voetballers ooit: Pelé

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een van de beste voetballers ooit, zo zien mensen Pelé vaak. In deze gloednieuwe documentaire krijg je een zeldzaam inkijkje in het leven van Pelé. 

De discussie is er al jaren lang, wie is nu de beste voetballer ooit? Tegenwoordig is het natuurlijk de discussie of het nou Messi of Ronaldo is, maar Pelé hoort volgens vele ook bij de beste voetballers aller tijden. In deze documentaire hoor je van Pelé zelf hoe hij zijn weg naar de top heeft ervaren.

Lees ook: Netflix: Op deze datum komt Drive To Survive seizoen 3

Het Braziliaanse voetbalicoon Pelé

In deze documentaire zie je hoe Pelé als groot talent uit Brazilië indruk maakte over heel de wereld. Als Pelé verteld over zijn laatste WK die hij speelde voor Brazilië wordt hij erg emotioneel. Pelé won 3 keer het wereldkampioenschap. Dit is tot de dag van vandaag nog steeds niemand gelukt. Pelé bezorgde ook zijn club Santos succes na succes, zo won hij het ene naar het andere kampioenschap voor het Santos en groeide hij zo langzaam uit tot de held van de club.

De documentaire voor echte voetballiefhebbers

Ben je een echte voetballiefhebber? Dan weten we zeker dat je er na het zien van de trailer naar uitkijkt om deze Netflix docu te gaan kijken! In de trailer komt er al een aantal indrukwekkende beelden voorbij van een van de grootste voetballers ooit. Deze documentaire is gemaakt door de beroemde documentairemaker Kevin Macdonald en zal dus gegarandeerd een pareltje van een documentaire zijn.

Een inkijkje in het leven van Pelé

In deze documentaire krijg je een beeld van hoe Pelé zelf zijn carrière heeft ervaren. Je ziet hoe hij van groot talent in Brazilië uitgroeide tot een van de grootste voetballers ter wereld. Daarnaast is Pelé ook erg openhartig in deze documentaire. Zo vertelt hij bijvoorbeeld over hoe hij zijn laatste WK heeft ervaren. Daarnaast spreekt de voetballer ook over zijn leven in de spotlights, iets waar hij in tegenstelling tot een aantal andere voetballers wél enorm van genoot. Ben jij een echte voetballiefhebber dan is deze documentaire echt iets voor jou!

De documentaire Pelé is vanaf nu op Netflix te zien!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.