NETFLIX: De documentaire over een van de grootste voetballers ooit: Pelé

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een van de beste voetballers ooit, zo zien mensen Pelé vaak. In deze gloednieuwe documentaire krijg je een zeldzaam inkijkje in het leven van Pelé. 

De discussie is er al jaren lang, wie is nu de beste voetballer ooit? Tegenwoordig is het natuurlijk de discussie of het nou Messi of Ronaldo is, maar Pelé hoort volgens vele ook bij de beste voetballers aller tijden. In deze documentaire hoor je van Pelé zelf hoe hij zijn weg naar de top heeft ervaren.

Lees ook: Netflix: Op deze datum komt Drive To Survive seizoen 3

Het Braziliaanse voetbalicoon Pelé

In deze documentaire zie je hoe Pelé als groot talent uit Brazilië indruk maakte over heel de wereld. Als Pelé verteld over zijn laatste WK die hij speelde voor Brazilië wordt hij erg emotioneel. Pelé won 3 keer het wereldkampioenschap. Dit is tot de dag van vandaag nog steeds niemand gelukt. Pelé bezorgde ook zijn club Santos succes na succes, zo won hij het ene naar het andere kampioenschap voor het Santos en groeide hij zo langzaam uit tot de held van de club.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pelé (@pele)

De documentaire voor echte voetballiefhebbers

Ben je een echte voetballiefhebber? Dan weten we zeker dat je er na het zien van de trailer naar uitkijkt om deze Netflix docu te gaan kijken! In de trailer komt er al een aantal indrukwekkende beelden voorbij van een van de grootste voetballers ooit. Deze documentaire is gemaakt door de beroemde documentairemaker Kevin Macdonald en zal dus gegarandeerd een pareltje van een documentaire zijn.

Een inkijkje in het leven van Pelé

In deze documentaire krijg je een beeld van hoe Pelé zelf zijn carrière heeft ervaren. Je ziet hoe hij van groot talent in Brazilië uitgroeide tot een van de grootste voetballers ter wereld. Daarnaast is Pelé ook erg openhartig in deze documentaire. Zo vertelt hij bijvoorbeeld over hoe hij zijn laatste WK heeft ervaren. Daarnaast spreekt de voetballer ook over zijn leven in de spotlights, iets waar hij in tegenstelling tot een aantal andere voetballers wél enorm van genoot. Ben jij een echte voetballiefhebber dan is deze documentaire echt iets voor jou!

De documentaire Pelé is vanaf nu op Netflix te zien!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Foto: Amy Vol laat fans watertanden met spannend pakje

Amy Vol verrast haar hongerige volgers met een spannend kiekje. De zangeres trekt een gewaagde outfit aan, en toont deze trots in de spiegel...