Videoland brengt spannende documentaire Onlyfans Uncovered uit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Je kent het vast wel, het online platform Onlyfans. Het is een website waar mensen direct content kunnen bestellen bij creators in ruil voor geld. Een beetje zoals Fiber of Patreon. Maar waar die platformen nogal kuis zijn richt Onlyfans zich helemaal op de wereld van de Adult entertainment. En Videoland brengt daar nu een spannende documentaire serie over uit: Onlyfans Uncovered!

Mensen die zich uitkleden voor de webcam is al zo oud als het internet zelf, maar met Onlyfans lijkt het begrip eindelijk zijn taboe voorbij te zijn. Het hebben van een Onlyfans account is net zo gebruikelijk voor sommige vrouwen als het zijn van een YouTuber, al gaan die twee carrières vaak hand in hand. Niet alleen professionele adult stars maken gebruik van Onlyfans, iedereen die een beetje bij wil verdienen kan makkelijk via het platform wat centen scoren. Het enige wat je hoeft te doen? Je kleren uittrekken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Videoland (@videolandonline)

Lees ook: OnlyFans-ster Madelene Wright (22) gaat weer voetballen

Onlyfans Uncovered

Videoland besluit dus om eens grondig in de wereld van de vrijerij te duiken en volgt verschillende Nederlandse Onlyfans kopstukken. Als bekend Onlyfans talent ben je dus influencer met een pikant randje. Vaak komen de populaire mensen op Onlyfans overvliegen vanuit een andere platform, zoals YouTube of Instagram of zijn anderzijds bekend van film, televisie, sport en meer. OnlyFans Uncovered is een driedelige documentaireserie waarin de meest succesvolle Nederlandse OnlyFans-creators een bijzonder inkijkje geven in hun ondeugende leven. Vanaf 9 April valt de serie te zien op Videoland.

Waar gaat het over?

De creators op Onlyfans zijn de meest uiteenlopende types. Sommigen hebben al ooit succes gehad op televisie, YouTube of social media, anderen zijn helemaal nieuw in de online wereld. Van studiowerk tot filmen op de zolderkamer van je ouders, er zit van alles bij op het platform. Is het alleen een spannende bijverdienste of kan je echt carrière maken via Onlyfans? Wat vinden vrienden en familie er nu van? Wat voor impact heeft het wereldje op iemands leven en wie zijn die fans nou eigenlijk? Al deze vragen komen aan bod in de Videoland serie.

OnlyFerry

De eerste grote bekende Nederlandse Onlyfans creator was toch wel Ferry Doedens, die we natuurlijk kennen uit Goede Tijden, Slechte Tijden. Hij zette de website in Nederland mainstream op de kaart. Natuurlijk was het begrip al even overgewaaid vanuit Amerika, zeker onder hitsige jongeren, maar dankzij Ferry weet zelfs je schoonmoeder nu van het bestaan van Onlyfans. Dat Onlyfans steeds bekender wordt blijkt wel uit het feit dat steeds meer bekende Nederlanders zo’n pagina blijken te hebben. Soms wordt er ook wel eens een grapje mee uitgehaald. Bijvoorbeeld toen Sylvana Ijsselmuiden van Dumpert aankondigde een Onlyfans pagina te hebben.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Temptation Island uncovered

Maar er zijn meer bekende koppen in de Videoland docu. Wie Temptation Island heeft gezien herkent gelijk het hete koppel Niels en Rosanna. Twee seizoenen lang zorgden ze voor enorm veel ophef in het programma. Door hun deelname werden ze gigantisch bekend in Nederland. Een Onlyfans account kon na een tijdje niet meer uitblijven. Zowel Niels als Rosanna heeft een persoonlijk account waar ze spannende foto’s op maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.