Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Jade Anna besluit zonder broek verder te gaan

We snappen het wel. Na jarenlang de mooiste kleding dragen is het ook wel eens prettig om niet na te hoeven denken over je outfit. Het is natuurlijk een zware taak om elke dag goed voor de dag te komen met een uitgedokterde outfit. Op de Instagram Story van Jade Anna plaatste de influencer een foto die ze zelf maakte in de badkamer. Hierop is te zien dat ze geen broek aanheeft en enkel een paars shirt draagt. Het is een sportshirt met gele strepen, die eigenlijk niet lang genoeg is om Jade helemaal te bedekken. Toch heeft de brunette hem aan, al is het misschien als pyjama. Jade kijkt een beetje geïrriteerd in de spiegel en ziet er erg vermoeid uit, wat ze ook toegeeft. Gelukkig maakt de outfit alles goed.

Jade Anna zonder broek

Jade Anna lijkt weer helemaal verliefd op Gio

Jade Anna gaat al jarenlang mee in het YouTube-wereldje. Zo heette Jade Anna’s kanaal altijd ForeverJade. Dit was nog in de tijd dat Jade heel jong was, zo begon Jade namelijk al in haar vroege tienerjaren met het influencen. Wellicht had Jade destijds een iets andere doelgroep, ze deed het ook al goed. Toch keek Jade waarschijnlijk ook erg op tegen één van de grootste YouTubers van ons land Gio Latooy. Ook is Gio een aantal jaar ouder, dus vroeger kon Jade waarschijnlijk alleen maar over hem dromen. Toch kwam er rondom Jades zeventiende levensjaar naar voren dat ze samen was met Gio. Officieel maakte het koppel het bekend toen Jade achttien werd. Helaas ging het koppel afgelopen winter uit elkaar en dat zorgde voor een hele mediastorm, al was het wel opvallend dat Jade en Gio nog steeds samen werden gespot in hun vlogs. Dit waren wel ‘gewone’ afspraakjes, geen dates. De twee woonden namelijk samen in het huis van Gio. Nu woont Jade Anna weer thuis totdat ze in haar nieuwe huis kan. Maar, sinds afgelopen weken lijkt het er sterk op dat de twee weer een setje zijn. Onderstaande foto lijkt hier wederom goed bewijs voor.

Jade Anna deelt foto met Gio Latooy

Jade Anna deelt ode aan Gio Latooy

Niet lang geleden maakte Jade Anna en Gio Latooy ineens een reis samen naar Dubai. De twee leken weer helemaal verliefd en plaatsten de ene naar de andere foto samen. Nu plaatste Jade ook nog eens bovenstaande screenshot waarin ze super lief tegen hem praat. Zo geeft Jade aan zo trots te zijn op Gio omdat hij elke dag zoveel beeld materiaal krijgt voor zijn vlogs. Blijkbaar heeft Jade Anna hier zelf een hoop meer moeite mee. Blijkbaar wil Jade Anna haar gevoelens voor Gio dus ook niet meer onder stoelen of banken steken, want ze plaatst zelf de screenshot van het gesprek.

Jade Anna deelt spannende video in badjas.

Jade Anna van Vliet blijft haar volgers maar verwennen met mooie foto’s en video’s in outfits. Zo ook op onderstaande video waar Jade Anne verleidelijk haar badjas aantrekt. De influencer doet net alsof ze heel normaal het bed aan het opmaken is, maar stiekem wil ze graag laten zien hoe goed ze eruit ziet.

Lees ook: Foto: Jade Anna poseert voor spiegel in zeer strakke sportkleding

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!