‘MIljuschka Witzenhausen is het meest Perfecte Plaatje’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

De hoofdprijs in het programma Het Perfecte Plaatje is nog niet uitgedeeld, maar de gemiddelde man weet het al: Miljuschka Witzenhausen gaat de show met gemak winnen…

Het Perfecte Plaatje is pas net onderweg, maar de winnares mag wat jullie betreft al bekendgemaakt worden: Miljuschka Witzenhausen! De presentatrice liet meteen zien dat zij niet alleen van de camera houdt, maar dat de camera ook van háár houdt!

Miljuschka is nu al een Perfect Plaatje

Het deelnemersveld is interessant, mooi en aan elkaar gewaagd. Vooral de deelnemende vrouwen hebben veel affiniteit met een fotocamera. Toch hebben onze bezoekers duidelijk één favoriet. Miljuschka Witzenhausen is volgens hen Het Perfecte Plaatje: 50% van de stemmen gingen naar de tv-kok. Victoria Koblenko kon het haar met 30% niet moeilijk genoeg maken. Bibi Breijman (16%) moet vrezen voor een vroege exit

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Laatste nieuws

Kim Holland wenst Oranje geluk op EK op haar eigen manier met ludieke video

In de Johan Cruijff Arena wordt het eerste EK groepsduel van Oranje tegen Oekraïne gespeeld. Heel Nederland staat achter Oranje, al helemaal Kim Holland. 

Oranjezomer presentatrice Hélène Hendriks is niet lesbisch

Hélène Hendriks is een van de meest graag geziene gezichten bij Veronica Inside en De Oranjezomer, maar heel veel over haar privéleven is niet bekend. Maar nu is er eindelijk antwoord op die ene belangrijke vraag: Hélène Hendriks valt niet op vrouwen!

Vriendin Thomas Lam reageert in Oranjezomer op gebeurtenis EK met Christian Eriksen

Het EK is weer van start, maar niet alles gaat even goed. Sterker nog, het afgelopen duel tussen Denemarken en Finland ging heel fout. De vriendin van Thomas Lam, Pommeline Mijnster, was erbij om verslag te doen.

Gerelateerde berichten