Miljuschka Witzenhausen onthult haar gewicht na schokkend advies van dokter: ‘BMI te hoog’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Miljuschka Witzenhausen heeft onlangs schokkend nieuws gehoord en dat was reden voor de brunette om haar gewicht te onthullen. 

Het BMI van Miljuschka Witzenhausen is veel te hoog

miljuschka kwam onlangs met verontrustend nieuws over haar gezondheid. Van haar dokter moest ze weer héél gauw beginnen met flink sporten. De reden daarvoor bleek best serieus te zijn. Haar cholesterol was namelijk véél te hoog. Ook haar BMI was te hoog en kwam boven het gezonde uit. De brunette weegt op het moment 90kg met een lengte van 168cm. Je zou als je de tv-chef zo ziet niet denken dat zo maar 168cm is, maar toch is het echt zo. En dat in combinatie met haar huidige gewicht levert haar volgens haar dokter dus een te hoog BMI op. En dat is niet perfect voor de gezondheid. Ook haar volgers maken zich een beetje zorgen nu. Ze speelt dus open kaart, onthult haar gewicht en doet er wat aan. Aangezien Miljuschka graag gezond wil zijn, besloot ze om haar dokters advies maar op te volgen en flink te gaan sporten. Vanuit de sportschool deelt de tv-chef ook nog even een foto.

De foto van Miljuschka vanuit de sportschool is erg bijzonder

Het is duidelijk dat Miljuschka niet gewend is aan het maken van foto’s vanuit de sportschool, want de prachtige dame maakt namelijk een plaatje van alles waar je niet echt naar wilt kijken bij een sportschool update. Waar andere dames hun hele lichaam laten zien in de meest bijzondere pakjes, kiest Miljuschka er juist voor om zo min mogelijk prijs te geven. Misschien komt dat nog wel als ze wat meer naar de sportschool geweest is. Maar momenteel is ze juist zo gefocust op haar taak dat ze zich niet zo bezighoudt met het plaatsen van het meest mooie plaatje. Daardoor zie je veel van het apparaat waar de tv-chef op zit, maar weinig van de dame zelf. Haar fans vinden het wel best natuurlijk, zolang ze maar meer te horen krijgen over de gezondheid van hun favoriete brunette. Dan is alles goed.

Miljuschka presenteerde ironisch genoeg het programma Obese

Miljuschka Witzenhausen heeft al langer ervaring met het hebben van een te hoog BMI. Die ervaring kreeg ze namelijk met het presenteren van het televisieprogramma Obese.  Dat was voor een hoop mensen toch wel een beetje een interessante combinatie. Miljuschka is nou juist een enorm voorstander van het omarmen van de manier waarop lichaam eruit ziet. Zelf vond ze zich daarom juist heel erg goed bij het programma passen. Daarover zei ze destijds: “Ik ben niet voor de ideale maat, maar ik vind dat als je niet lekker in je vel zit… daar gaat zoveel emoties bij gepaard, want eten kan heel vaak een troost zijn, dan moet je daar hulp bij kunnen vinden. En dat is wat ik hoop te doen bij Obese.” Het geeft Miljuschka wel de motivatie en de ervaring om nu eigenhandig haar BMI te verlagen. Dat scheelt dan wel weer. Zo heeft ze al een aardige voorzet gehad.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!