Maken de ‘voetbalvrouwen’ van All Stars ook comeback?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

De (soms pijnlijk) herkenbare Nederlandse tv-serie All Stars keert terug op de buis! Alle oorspronkelijke acteurs, met uitzondering van de overleden Antonie Kamerling natuurlijk, schijnen een comeback te maken in dit vervolg op de serie over een amateurvoetbalteam. Allemaal leuk en aardig, maar zijn hun ‘voetbalvrouwen’ ook van de partij?

Na een film en een tv-serie van drie seizoenen is het nu tijd voor de ‘derde helft’ van All Stars. Komend jaar gaat de komedie/dramaserie over voetballende vrienden door BNNVARA nieuw leven ingeblazen worden. De omroep geeft aan dat zo veel mogelijk van de oude cast ook nu weer aanwezig zal zijn. De mannen zijn inmiddels aardig op leeftijd, dus wordt het voetballende gedeelte waarschijnlijk door hun kroost verzorgd.

Katja, Isa of Daphne?

Toch horen we niemand vragen of ook hun ‘voetbalvrouwen’ onderdeel zijn van de comeback? Hoe leuk het ook is om Casper van Kooten of Cas Jansen in hun nostalgische rol te zien kruipen, zijn wij benieuwd of we op de aanwezigheid van Daphne Deckers, Katja Schuurman en Isa Hoes kunnen rekenen. Daphne acteert tegenwoordig niet veel meer, maar die andere twee zullen waarschijnlijk wel van de partij zijn.

Lees ook: Katja’s yogastandjes voor in het vliegtuig

We zien vooral een rol voor Katja’s personage, barvrouw Nadja, weggelegd. Aangezien de inmiddels veteranen zelf niet veel meer op het veld zullen staan, maar vermoedelijk wel aan de bar van de kantine zullen hangen hopen we dat deze opvallend geknipte Nadja in al die jaren geen carrièreswitch gemaakt heeft.

Beeld: BNNVARA

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Artikel delen:

Laatste nieuws

Oussama Tannane provoceert Ajax na wereldgoal in halve finale KNVB Beker

Oussama Tannane scoorde dinsdagavond een wereldgoal in de halve finale van de KNVB beker. De aanvaller schoot Vitesse hiermee naar de bekerfinale. Vervolgens provoceerde Tannane Ajax.

De officiële trailer van Netflix’ Sky Rojo is nu uit!

De opvolger van Spaanse series van La Casa de Papel en Vis a Vis komt binnenkort op Netflix. Ben jij al klaar om te genieten van vette actie en temperamentvolle vrouwen? De serie belooft een regelrechte hit te worden! 

Maxime Meiland bereikt hoogtepunt op televisie

Dat was wel een héle bijzondere aflevering van Chateau Meiland...

Gerelateerde berichten